Buggy, buggys, Babyzen

Little Dutch buggy

Little Dutch heeft een groot aanbod in baby- en kinderspullen. De Little Dutch buggy's hebben lichte kleuren die vrolijkheid uitstralen. De buggy's van Little Dutch geven comfort en extra ondersteuning aan het lichaam van je kindje. Met de Little Dutch buggy kun je zorgeloos de mooiste wandelingen maken met je kindje. Door de grote zonnekap blijft je kindje beschermt tegen zon, regen en wind. Doordat de Little Dutch buggy zo comfortabel is kan je kindje ook heerlijk een dutje doen. De Little Dutch buggy kun je gemakkelijk meenemen doordat de Little Dutch buggy compact en licht is.

Lees meer...

Kwaliteit en gebruiksgemak van de Little Dutch buggy

De kwaliteit van de Little Dutch is zeer goed. De buggy's van Little Dutch zijn gemakkelijk in te vouwen en licht van gewicht. Hierdoor rijdt de Little Dutch buggy soepel en kan de buggy van Little Dutch overal mee naartoe. Je kindje zit door de 5-puntsgordel extra veilig in de Little Dutch buggy tijdens de rit. Ook is de Little Dutch buggy gemakkelijk met een hand te verstellen zodat je altijd je andere hand vrij hebt, dit is ideaal om bijvoorbeeld je kindje in de tussentijd vast te houden. De buggy van Little Dutch rijdt goed over vrij wel elke weg en heeft vering op alle vier de wielen.

Little Dutch buggy online bestellen

Little Dutch gebruikt voor hun producten mooie lichte kleuren en de juiste hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn de producten van Little Dutch ook erg leuk en geschikt om cadeau te doen. De producten zien er niet alleen mooi uit ze hebben ook nog eens goede kwaliteit. Als je opz oek bent naar comfortabele producten met een goede kwaliteit dan zit je goed bij het merk Little Dutch. Extra leuk is dat de artikelen onderling perfect te combineren zijn. Dus een speelgoed artikelen in een  bijpassende kleurtint is geen enkel probleem.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Buggy Comfort

  De Little Dutch Buggy Comfort heeft een stijlvol design in zachte pastelkleuren en praktische eigenschappen zoals een verstelbare rugleuning. Voor deze buggy is een bijpassende voetenzak apart verkrijgbaar.

  199,-

  185,-

 • Quick view

  Little Dutch Buggy Alu 4-Standen

  De Little Dutch Buggy Alu 4-Standen heeft een stijlvol design in zachte pastelkleuren en handige, praktische eigenschappen zoals een verstelbare rugleuning. Voor deze buggy is een bijpassende voetenzak apart verkrijgbaar.
  149,-
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
2 Resultaten
Trustpilot