Dubatti, Dubatti Smart, Smart buggy

Peg Perego buggy

Peg Perego is een Italiaans merk. Italianen staan bekend om hun smaak voor design, en dat is zeker terug te zien in de Peg Perego buggy’s. Minimalistisch ontworpen, elk onderdeel heeft z’n functie en geschikt voor de meest uiteenlopende situaties.

Lees meer...

The sky is the limit

Met een Peg Perego buggy vallen grenzen weg. Een buggy die je zo klein op kunt vouwen neem je gemakkelijk overal mee naar toe, zodat je ontelbaar veel nieuwe ontdekkingsreizen kunt gaan maken met je kindje. Dat kan op vakantie, maar natuurlijk ook gewoon dichtbij huis, tijdens een wandeling door de stad.

Peg Perego buggy online verkrijgbaar

Zie jij jezelf wel lopen achter een Peg Perego buggy? Bestel hem dan eenvoudig en snel online! Bestellingen die voor 20.00 uur geplaatst en direct online betaald zijn worden in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden. Zo kun jij samen met je kindje al snel genieten van je aankoop.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Peg-Pérego Selfie Buggy Atmosphere

    De Peg-Pérego Selfie Buggy Atmosphere is geschikt voor kinderen tot 22 kg en uit te breiden met een los verkrijgbaar baby autostoeltje. Met één simpele druk op de knop klapt de buggy zich automatisch compact in.

    299,-

    236,90

1 Resultaten
Trustpilot