Buggy's

UPPAbaby buggy

 

Op deze pagina vind je ons complete assortiment UPPAbaby buggy’s. Deze buggy’s zijn stuk voor stuk mooi én praktisch. Bestel vandaag nog de UPPAbaby buggy van jouw wensen online via onze webshop en profiteer van een snelle en gratis levering.

Lees meer...

 

Over UPPAbaby

Het doel van UPPAbaby is het maken van goede kwaliteit buggy’s die voorzien in de behoeften van jou als jonge ouder of verzorger. UPPAbaby vindt het verder belangrijk dat de buggy’s een stijlvol design hebben waardoor de UPPAbaby buggy’s zien er heel mooi uit zien.

 

Pluspunten van UPPAbaby buggy’s

UPPAbaby buggy’s zijn veilig en gemakkelijk in gebruik. De rugleuning en de voetensteun zijn meestal verstelbaar, zodat je kindje zo comfortabel mogelijk in de buggy kan zitten. In veel gevallen is de bekleding uitwasbaar in de wasmachine. UPPAbaby buggy’s zijn licht van gewicht en gemakkelijk op te vouwen tot een handig te vervoeren pakketje.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby MINU Buggy

  Met de UPPAbaby MINU Buggy ben je op alles voorbereid. De buggy is stevig en rijdt comfortabel. Bovendien kan de buggy met één hand worden ingeklapt tot een zeer compact pakket dat zelfstandig kan staan.
  449,-
 • Quick view

  UPPAbaby G-Luxe Buggy Jake Zwart

  Op zoek naar een comfortabele buggy? De UPPAbaby G-Luxe Buggy is geschikt voor kinderen tot wel 25 kg. Hier heb je dus jarenlang plezier van! De UPPAbaby G-Luxe Buggy biedt jou en je kindje een fijne wandeling.
  279,-
2 Resultaten