Wild & Soft dierenkoppen

Geef de kinderkamer een beestachtig vleugje met Wild & Soft dierenkoppen. Met Wild & Soft dierenkoppen krijgt de kamer ook een vrolijke, speelse look. Wij hebben allerlei dierenkoppen van Wild & Soft in ons assortiment: van tijgers en beren tot sneeuwuilen en flamingo’s. Veel van deze dierenkoppen zijn leuk om aan de muur te hangen. Vaak verkopen wij ook Wild & Soft giftboxen met een paar grappige, kleine dierenkoppen. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod!

Lees meer...

Wild & Soft dierenkop: een knuffel aan de muur

Het leuke is dat Wild & Soft dierenkoppen eruitzien als knuffels. Een Wild & Soft dierenkop is eigenlijk een knuffel voor aan de muur. Zulke wanddecoratie ziet er wel heel speciaal uit! De dierenkoppen passen ook heel goed bij andere knuffels.

Over Wild & Soft

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat leuke woonaccessoires maakt. Alle dierenkoppen van Wild & Soft zijn met de hand gemaakt, waardoor elk product uniek is. Elke Wild & Soft dierenkop is gemaakt van kwalitatief goede materialen. Vanuit liefde voor de natuur haalt Wild & Soft graag het dierenrijk in huis. Het is ook de reden dat Wild & Soft ook een stichting heeft opgericht, de Wild & Soft Foundation. Deze stichting ondersteunt twee natuuropvangcentra's: opvangcentra De Zonnegloed in België en het Cikananga-opvangcentra in Indonesië. Onze dierenkoppen van Wild & Soft zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagst Prijsgarantie én een snelle bezorgservice. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een dierenkop van Wild & Soft. Meer informatie hierover vind je op onze klantenservice-pagina. Wij wensen je heel veel plezier met onze Wild & Soft dierenkoppen!

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Wild & Soft Beer Oliver Dierenkop Lichtbruin

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Oliver Dierenkop Lichtbruin is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Safari Giftbox

  De Wild & Soft Safari Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Wild & Soft Lovely Giftbox

  De Wild & Soft Lovely Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,95
 • Quick view

  Wild & Soft Lama Lily Dierenkop

  De Wild & Soft Lama Lily Dierenkop is perfect om elke kamer in huis op te vrolijken. Met de lus kun je de dierenkop eenvoudig bevestigen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Sneeuwuil Chloe Dierenkop

  De Wild & Soft Sneeuwuil Chloe Dierenkop is perfect om elke kamer in huis op te vrolijken. Met de lus kun je de dierenkop eenvoudig bevestigen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Haai Jack Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haai Jack Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  48,50
 • Quick view

  Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  68,25

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  61,50

  59,75

 • Quick view

  Wild & Soft Hert Billy Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Hert Billy Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  61,50

  59,95

 • Quick view

  Wild & Soft Ree Toby Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Ree Toby Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  61,50

  59,50

 • Quick view

  Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot

  De Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot is perfect om elke kamer in huis op te vrolijken. Met de lus kun je de dierenkop eenvoudig bevestigen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  61,50
 • Quick view

  Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein

  De eigenzinnige Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  55,-
 • Quick view

  Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  55,-
 • Quick view

  Wild & Soft Olifant George Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Olifant George Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  68,25
 • Quick view

  Wild & Soft Tijger Felix Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Tijger Felix Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  55,-
23 Resultaten