Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ferm Living kapstok babykamer

Maak de babykamer compleet met een Ferm Living kapstok of muurhaak. Aan een Ferm Living kapstok voor de babykamer hang je bijvoorbeeld een jasje, tasje of mutsjes van je kleintje. Op die manier heb je deze spulletjes meteen voor handen. Daarnaast staat zo’n kapstok nog leuk ook! Ook een Ferm Living muurhaak is een goede optie. Zo’n muurhaak kun je ook puur voor de sier ophangen. Dat kan op elke plek aan de muur van de babykamer.

Lees meer...

Een Ferm Living babykamer muurhaak met dierenkop

Van Ferm Living zijn leuke muurhaken verkrijgbaar, waaronder muurhaken met een dierenkop. Je kunt kiezen voor een Ferm Living babykamer muurhaak met de kop van een giraffe, neushoorn, leeuw of zebra. Er zijn vaak ook hele grappige ronde Ferm Living muurhaken verkrijgbaar met het gezichtje van een konijn, kat of hond. Zo’n Ferm Living babykamer muurhaak geeft een vrolijke, speelse twist aan de kamer van je kleintje! Ons assortiment Ferm Living kapstokken en muurhaken is elke keer weer anders. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod.

Over Ferm Living

Ferm Living is een merk van meubels en accessoires voor de babykamer in een Deens design. De producten zijn met veel oog voor detail ontworpen. Ze vallen in de smaak bij zowel kinderen als hun ouders. De gebruikte kleuren zijn heel rustgevend. Veel accessoires van Ferm Living prikkelen de fantasie van je kindje. De items van Ferm Living zijn perfect met elkaar te combineren zodat je één complete stijl kunt gebruiken in de kinderkamer. Jouw gewenste muurhaak of kapstok van Ferm Living en andere Ferm Living producten zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelde muurhaak of kapstok zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd wordt. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten.

Lees minder...
Filteren

6 producten

Populariteit
Filteren

6 producten

Populariteit
Oval loader