Roommate kapstokken

Maak de baby- of kinderkamer extra gezellig met een kapstok van Roommate. Deze kapstokken zien er op het eerste gezicht niet meteen als kapstok uit. Het zijn ook gewoon leuke muuraccessoires. Roommate kapstokken zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren, want kinderen houden daarvan. Verder hebben Roommate kapstokken vaak bijzondere vormen. Denk bijvoorbeeld aan kapstokken in de vorm van een wolkje met een gezichtje, een apekop, een hagedis, een vlinder of een huisje. Het is leuk om meerdere Roommate kapstokken met elkaar te combineren. Een Roommate kapstok is ook leuk als kraamcadeautje of als verjaardagscadeautje. De kapstokken zijn verkrijgbaar in betaalbare prijzen, terwijl de kwaliteit heel goed is. Lees meer...

Een Roommate kapstok met één of meerdere haken

Veel Roommate kapstokken hebben maar één ophanghaak of een opening waartussen je een kledingstuk vastmaakt zodat het ophangt. Meestal hebben wij echter ook een kapstok van Roommate in ons assortiment met meerdere ophanghaken. Het is maar net hoeveel ophanghaken je nodig hebt.

Over Roommate

Roommate is een sfeervol merk van decoratieartikelen voor de baby- of kinderkamer. De vormen van Roommate kapstokken en andere accessoires zijn vrolijk en helemaal van deze tijd. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een tentje om in te spelen en een groot kussen in de vorm van een puppy. Dat laatste item is een echte ‘roommate’ voor je kindje. Al gauw is deze puppy je kindjes beste vriendje. Soms verkopen wij Roommate opbergbakken in dezelfde kleur en stijl als Roommate kapstokken. Het is leuk om deze items met elkaar te combineren. Van Roommate producten wordt iedereen blij. De Roommate kapstok van jouw wensen en andere Roommate items bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Ontvangen wij jouw online order nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct? Dan bezorgen wij jouw aankoop in de meeste gevallen al de volgende dag bij je thuis.Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Star Muurhaak

  Deze schattige Roommate Star Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
 • Quick view

  Roommate Cloud Muurhaak

  Deze schattige Roommate Cloud Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.

  Normale prijs: 14,-

  Special Price 9,10

 • Quick view

  Roommate Lizard Muurhaak 2 Stuks

  Deze Roommate Lizard Muurhaak 2 Stuks is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Butterfly Muurhaak

  Deze schattige Roommate Butterfly Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  17,-
 • Quick view

  Roommate Multi Box

  In deze Roommate Multi Box berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Je kan de multibox gebruiken als wandrek maar ook als kapstok.
 • Quick view

  Roommate Village Coat Kapstok

  Met de Roommate Village Coat Kapstok hangt jouw kindje met plezier de jas op. De kapstok kan gebruikt worden voor de jassen maar is ook leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 37,-

  Special Price 25,90

 • Quick view

  Roommate Drop Muurhaak

  Deze schattige Roommate Drop Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  14,-
 • Quick view

  Roommate Villa Magnetisch Bord En Kapstok

  De Roommate Villa Magnetisch Bord En Kapstok is een echte eyecatcher in de baby- of kinderkamer. De kapstok kan ook gebruikt worden als magnetisch bord, zodat je leuke foto's en tekeningen kan ophangen.
  74,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Muurhaak

  Deze schattige Roommate Elephant Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Roommate is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  24,-
 • Quick view

  Roommate Bird Muurhaak

  Deze schattige Roommate Bird Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Roommate is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  24,-
 • Quick view

  Roommate Monkey Muurhaak Zwart

  Deze schattige Roommate Monkey Muurhaak Zwart is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak van Roommate is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  14,-
11 Resultaten
Trustpilot