Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kussens & Kussenhoezen

Manis-h Kussens

Maak de babykamer helemaal klaar met een kussen van Manis-h. Een kussen van Manis-h leg je bijvoorbeeld neer in een stoel. Het is een aanrader om in de babykamer een stoel neer te zetten om zo extra gezelligheid te creëren. Een Manis-h kussen is ook fijn om tegen aan te zitten, voor extra ondersteuning. Al onze Manis-h kussens zien er heel sfeervol uit en zijn van goede kwaliteit.

Lees meer...

Een Manis-h denim kussen

Manis-h komt altijd met leuke ontwerpen die er heel bijzonder uitzien. Zo zijn sommige Manis-h kussens gemaakt van jeansstof. Zo’n Manis-h denim kussen ziet er net even anders uit dan je gewend bent. Dankzij het gekleurde randje aan de zijkant, ziet een Manis-h denim kussen er extra stijlvol uit. Het voordeel van een jeans kussen is dat het vrijwel overal bij past. Jeansstof of spijkerstof zorgt soms voor een speelse uitstraling.

Over Manis-h

Naast Manis-h kussens, verkopen wij van Manis-h ook andere uitvalbeveiligingen, speelgordijnen en andere accessoires voor kinderslaapkamers. De producten van het Deense label Manis-h zijn kleurrijk en hebben een verrassend design. Kinderen houden vaak van een kleurrijk interieur. Sprekende tinten stimuleren hun verbeeldingskracht en creativiteit. Manis-h producten zijn vaak niet alleen bedoeld voor het heden, maar zijn ook bedacht met een vooruitziende blik. Een Manis-h uitvalbeveiliging is eenvoudig aan het bed van je kindje te monteren en is er ook weer gemakkelijk af te halen. Er komt nu eenmaal een tijd waarop je kindje de uitvalbasis niet meer nodig heeft. Jouw gewenste Manis-h kussen en andere producten van Manis-h bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Daarnaast profiteer je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader