Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

LIFETIME Kidsrooms manden

Maak de kinderkamer, tienerkamer of een andere ruimte in huis extra sfeervol met een LIFETIME Kidsrooms opbergmand. Een LIFETIME Kidsrooms opbergmand ziet er altijd weer heel verrassend uit. Zo’n mand siert de kinderkamer en is daarnaast ook heel handig voor het opbergen van allerlei spulletjes waarvoor je nog een plekje nodig hebt.

Lees meer...

Een LIFETIME Kidsrooms mand met hanger

LIEFETIME Kidsrooms manden zijn vaak op een hele leuke manier versierd. Denk bijvoorbeeld aan een LIFETIME Kidsrooms mand met een mooie hanger. Dankzij deze versiering krijgt de mand een hele ludieke uitstraling. Een LIFETIME kidsrooms mand met hanger is een echte aanrader! Kijk snel verder op deze pagina voor ons actuele aanbod LIFETIME kidsrooms manden!

Over LIFETIME Kidsrooms

LIFETIME is een merk van het Deense familiebedrijf M.Schack Engel A/S. De firma M. Schack Engel A/S kan terugkijken op tientallen jaren ervaring in de meubelbranche. De geschiedenis van de meubelproductie in het dorpje Højer, gelegen in het zuidwesten van Denemarken, gaat terug tot 1924, toen Lars Hans Engel, de grootvader van de huidige bedrijfseigenaar, een houtreparatiewerkplaats opende. Zijn zoon, Martin Schack Engel, nam het bedrijf over in 1958 en breidde het portfolio van houten producten uit. In de jaren daarna veranderde de kleine werkplaats in een kleine meubelmakerij. Tot op heden worden alle LIFETIME Kidsrooms meubels gemaakt door M.Schack Engel A/S in Højer - met behulp van deskundige meubelmakers, houtbewerkers en een ultramodern machinepark. Inmiddels genieten kinderen wereldwijd van LIFETIME Kidsrooms meubels en accessoires. Jouw gewenste LIFETIME Kidsrooms mand en eventuele andere producten van dit merk zijn online te bestellen via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat de bestelde artikelen zo snel mogelijk naar je toegestuurd worden. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de bestelde LIFETIME Kidsrooms mand of manden meteen op de post. In de meeste gevallen ontvang jij deze dan de volgende dag. Dit is alleen mogelijk als de bestelde artikelen bij ons voorradig zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader