Manis-h Opbergmanden en Commodemandjes

Manis-h opbergmanden en commodemandjes zijn ideaal om speelgoed, knuffels en andere spulletjes in op te bergen. Van Manis-h zijn vooral opbergzakken verkrijgbaar. Manis-h opbergzakken kun je in bijvoorbeeld op een dressoir zetten óf aan het bedje van je kindje hangen. Deze accessoires zijn superhandig en daarnaast ook heel sfeervol.

Lees meer...

Manis-h opbergzakken

Sommige Manis-h opbergzakken zijn per twee stuks verkrijgbaar. Deze opbergzakken zijn allebei anders, maar passen wel mooi bij elkaar. De ene Manis-h opbergzak is bijvoorbeeld bedrukt met een ster, terwijl de andere bedrukt is met een hartje. Beide Manis-h opbergzakken zijn wel uitgevoerd in dezelfde kleuren.

Over Manis-h

Manis-h is een Deens label van meubels en accessoires voor onder andere kinderkamers. Manis-h is onder meer bekend vanwege de praktische kinderbedden met uitvalbasis die je kindje lange tijd kan gebruiken. Tijdens de kindertijd geeft de uitvalbasis je kind extra veiligheid. Is je kind oud genoeg om zonder uitvalbasis te slapen, dan haal je deze er gemakkelijk weer vanaf. De meubels en accessoires vallen op door de originele, eigentijdse design. Vrijwel alle producten van Manis-h zijn heel kleurrijk. Kinderen houden hiervan. Sprekende kleuren stimuleren hun verbeeldingskracht en creativiteit. Breng nieuw leven in de kamer door verfrissend nieuwe meubels en de leukste Manis-h manden en andere accessoires! Laat je kindje zelf kleuren kiezen en richt de kamer in deze kleuren in. Jouw gewenste Manis-h opbergzak en eventuele andere items van Manis-h bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Ontvangen wij jouw online order vandaag nog vóór 20.00 uur en betaal je ook direct online? Dan doen wij de opbergzak van Manis-h in de meeste gevallen meteen op de post. Jij hebt deze dan morgen al in huis. Voorwaarde is wel dat de opbergzak van Manis-h bij ons op voorraad is.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Manish-h Robot Opbergzakken

  De Manish-h Robot Opbergzakken beschikken over voldoende opbergruimte en zijn een mooie aanvulling op de kinderkamer. Verder zijn de Manis-h opbergzakken eenvoudig te bevestigen dankzij het klittenband.
  79,-
 • Quick view

  Manish-h Streep En Driehoek Opbergzakken

  De Manish-h Streep En Driehoek Opbergzakken beschikken over voldoende opbergruimte en zijn een mooie aanvulling op de kinderkamer. Verder zijn de opbergzakken eenvoudig te bevestigen dankzij het klittenband.
  79,-
 • Quick view

  Manis-h Opbergzakken Heart & Star

  Een vrolijk set opbergzakken uit de Heart & Star serie van het merk Manis-h.
  79,-
 • Quick view

  Manis-h Opbergzakken Sweetheart

  Erg vrolijk opbergset uit de Sweetheart serie van het merk Manis-h.
  79,-
4 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot