8 Resultaten
 • Quick view

  Roommate House Opbergbox

  In deze Roommate House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.
  17,-
 • Quick view

  Roommate Twin House Opbergbox

  In deze Roommate Twin House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.
  31,-
 • Quick view

  Roommate Multi Box

  In deze Roommate Multi Box berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Je kan de multibox gebruiken als wandrek maar ook als kapstok.
  50,-
 • Quick view

  Roommate Horizontal Wall Pocket

  De Roommate Horizontal Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In de Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Twin House

  De Roommate Twin House is een ideaal accessoire voor de slaapkamer van jouw kindje. In de opberg box kan je de speeltjes van jouw kindje opbergen zodat de kamer netjes opgeruimd blijft.
  31,-
 • Quick view

  Roommate Golden Dots Mandenset

  In deze Roommate Golden Dots Mandenset berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. De manden hebben een leuke print en zijn ideaal voor in de woon-, slaap- of badkamer.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Golden Dots Mand

  In deze Roommate Golden Dots Mand berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. De mand heeft een leuke print en is ideaal voor in de woon-, slaap- of badkamer.
  50,-
 • Quick view

  Roommate Vertical Wall Pocket

  De Roommate Vertical Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In de Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
8 Resultaten