Roommate opbergmanden & commodemandjes

Dankzij de speelse ontwerpen en de vrolijke, eigentijdse kleuren zijn Roommate opbergmanden en opbergbakken heel leuk voor de babykamer of kinderkamer. Een opbergmand van Roommate is meestal gemaakt van katoen en versierd met een grappige dierenkop. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Roommate opbergmand met een olifanten-, leeuwen- of een konijnenkop. Ons assortiment kan elke keer weer variëren. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Roommate opbergmanden, opbergbakken en commodemandjes.

Lees meer...

Een stijlvolle Roommate opbergbak

Een Roommate opbergbak is meestal aan de muur te bevestigen. In veel gevallen wordt een Roommate opbergbak geleverd inclusief schroeven. Een Roommate opbergbak voor aan de muur is meestal gemaakt van metaal, waardoor deze bak heel stevig is. Zo’n Roommate opbergbak is natuurlijk ook leuk om op een kastje neer te zetten.

Over Roommate

Roommate is een leuk label van decoratieartikelen voor kinderen. Alle Roommate opbergbakken, manden en andere artikelen zijn uitgevoerd in hippe en sfeervolle tinten. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een leuk tentje om in te spelen. De kussentjes in de vorm van sterretjes en maantjes, mét gezichtje, zijn wel heel grappig bedacht. Ze toveren een lach op het gezicht van je kindje. Sommige kussentjes van Roommate zijn echte ‘roommates’. Je kindje kan ze ook gebruiken als knuffel. Deze kussentjes hebben meestal de vorm van een dier, bijvoorbeeld een hondje. Het alternatieve design van Roommate lampen zal je kindje heel erg aanspreken. De lampen zien er bijvoorbeeld uit als een huis of een wolk. Deze lampen prikkelen de verbeeldingskracht. Onze Roommate kapstokken of muurhaken zijn ook een echte aanrader. Deze accessoires passen helemaal in de stijl van andere Roommate producten en zien er heel origineel uit. Onze Roommate opbergmanden en opbergbakken bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij bezorgden je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Lion Basket

  In deze Roommate Lion Basket berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. Zet de mand in de woon, slaap- of badkamer en berg al je spullen netjes op.
  53,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Basket

  In deze Roommate Bunny Basket berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. Zet de mand in de woon, slaap- of badkamer en berg al je spullen netjes op.
  53,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Basket

  In deze Roommate Elephant Basket berg je al je spullen netjes op, zodat er geen spullen meer rondslingeren. Zet de mand in de woon, slaap- of badkamer en berg al je spullen netjes op.
  53,-
 • Quick view

  Roommate House Opbergbox

  In deze Roommate House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.

  Normale prijs: 17,-

  Special Price 13,95

 • Quick view

  Roommate Multi Box

  In deze Roommate Multi Box berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Je kan de multibox gebruiken als wandrek maar ook als kapstok.
 • Quick view

  Roommate Twin House Opbergbox

  In deze Roommate Twin House Opbergbox berg je snel de kleine spulletjes van je kindje op, zodat er geen spullen meer in de kamer rondslingeren. Zet de opbergbox op tafel of hang het eenvoudig op aan de muur.
 • Quick view

  Roommate Twin House

  De Roommate Twin House is een ideaal accessoire voor de slaapkamer van jouw kindje. In de opberg box kan je de speeltjes van jouw kindje opbergen zodat de kamer netjes opgeruimd blijft.
  31,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Wall Pocket

  De handige Roommate Elephant Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Dog Wall Pocket

  De handige Roommate Dog Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Wall Pocket

  De handige Roommate Bunny Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Giraffe Wall Pocket

  De handige Roommate Giraffe Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Horizontal Wall Pocket

  De Roommate Horizontal Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In de Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen zodat alles netjes opgeruimd is.
12 Resultaten