Ferm Living vloerkleden

Op deze pagina vind je onze complete collectie Ferm Living vloerkleden. Een Ferm Living vloerkleed ziet er heel sfeervol uit en heeft een authentieke uitstraling. Sommige Ferm Living vloerkleden zijn niet alleen leuk als decoratie in de babykamer, maar ook als speelkleed voor je kindje.

Lees meer...

Eigenschappen van een jute Ferm Living vloerkleed

Een Ferm Living vloerkleed is meestal gemaakt van jute. Dit materiaal geeft een heel stijlvol effect. Jute voelt ook heel stevig aan en is vrij duurzaam. Een vloerkleed van Ferm Living heeft vaak vrij neutrale, natuurlijke kleuren. Hierdoor is kun je het kleed meestal wel combineren met het interieur van jouw babykamer. Meestal kun je kiezen uit verschillende ontwerpen vloerkleden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen welk dessin je op het vloerkleed van Ferm Living wilt hebben. Een Ferm Living vloerkleed heeft meestal een diameter van 100 cm. Dit soort specifieke informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijving.

Over Ferm Living

Het Deense merk Ferm Living is in 2005 opgericht door Trine Andersen. Toen ze op zoek ging naar leuke muurdecoratie voor haar huis, bedacht ze om zelf iets te ontwerpen. Zo ontstond Ferm Living. Inmiddels maakt het bedrijf Ferm Living naast muurdecoratiemateriaal ook andere woonaccessoires. In onze webshop vind je Ferm Living vloerkleden, muziekdoosjes, kussens en noem maar op. Al deze producten kwamen tot stond door samenwerking met ontwerpers en kunstenaars van over de hele wereld. Het ontwerp is lang niet alleen Deens. Ferm Living vloerkleden en andere items van Ferm Living bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Zodra wij jouw online order van Ferm Living vloerkleed ontvangen, nemen wij contact met je op voor een bezorgafspraak.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Black Dots Vloerkleed Jute Large

  Dit Ferm Living Black Dots Vloerkleed Jute Large geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.
  65,-
 • Quick view

  Ferm Living Black Dots Vloerkleed Jute Small

  Dit Ferm Living Black Dots Vloerkleed Jute Small geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.
  39,-
 • Quick view

  Ferm Living Black Triangles Vloerkleed Jute Small

  Dit Ferm Living Black Triangles Vloerkleed Jute Small geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.
  39,-
 • Quick view

  Ferm Living Black Triangles Vloerkleed Jute Large

  Dit Ferm Living Black Triangles Vloerkleed Jute Large geeft de baby- of kinderkamer een sfeervolle uitstraling. Het kleed is ideaal om de kamer mee te decoreren en zorgt er voor dat je kindje onbezorgd kan rondkruipen.
  65,-
4 Resultaten
Trustpilot