Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Karpi vloerkleden

Een Karpi vloerkleed geeft extra sfeer aan de babykamer of kinderkamer. Onze Karpi vloerkleden zien er heel stijlvol uit en zijn van goede kwaliteit. Kijk snel verder voor het Karpi kinderkamer vloerkleed dat perfect past bij de kamer van je kleintje!

Lees meer...

Een Karpi vloerkleed in de vorm van een dier

Sommige Karpi vloerkleden hebben de vorm van een ijsbeer, konijn of teddybeer. Zo’n Karpi vloerkleed geeft de babykamer of kinderkamer een speelse look. Verder kan je kindje op dit Karpi kinderkamer vloerkleed leuk spelen. De meeste van deze vloerkleden hebben de afmetingen van ongeveer 60 x 90 cm. Bekijk voor de exacte afmetingen de uitgebreide productbeschrijvingen bij de vloerkleden!

Over Karpi

Karpi Groep produceert en verkoopt vloerkleden met focus op de laatste trends in de markt. De ontwerpers van het bedrijf zijn steeds weer op zoek naar nieuwe trends op woongebied en vertaalt deze in mooie en kwalitatief goede vloerkleden. Karpet Groep begon meer dan dertig jaar geleden als familiebedrijf in Aalten. Toentertijd werden er op kleine schaal vloerkleden uit restanten van kamerbreed tapijt geproduceerd en verkocht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler van formaat. De productiefaciliteiten van Karpi Groep bevinden zich in Nederland, India en China. Het bedrijf heeft in totaal ruim 150 medewerkers, verspreid over al deze vestigingen. Karpi vloerkleden worden wereldwijd in ongeveer 23 landen verkocht. Wacht niet langer en zoek vandaag nog een leuk Karpi vloerkleed voor de babykamer of kinderkamer uit! Jouw gewenste Karpi kinderkamer vloerkleed bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling jou zo snel mogelijk bereikt, zodat je meteen van het vloerkleed kunt genieten!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader