Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dect babyfoons

Wie graag een storingsvrij geluidssignaal wenst te ontvangen uit de kinderkamer kiest voor een digitaal signaal in plaats van analoog. De dect babyfoons zijn hier prima geschikt voor en bieden een storingsvrijsignaal. In tegenstelling tot analoge babyfoons, genereert dect wel meer straling ook al is het altijd onder de toegestane normen uiteraard. Maar ook dat wordt tegenwoordig steeds minder een reden om niet voor dect te gaan.

Lees meer...

Babyfoon dect met minder straling en lagere energierekening

Veel babyfoons hebben een functie om energie te besparen. Wanner jouw kindje geen geluid maakt, schakelt de babyfoon zichzelf uit. Niet alleen goed voor de portemonnee en het milieu maar ook voor het verminderen van straling. Je kunt ook het bereik instellen (5 standen) zodat de babyfoon op die manier ook meer energie kan besparen. De dect babyfoon heeft een aantal led-lichtjes in de vorm van sterren die gaan branden wanneer er geluid wordt gedetecteerd. Handig wanneer je televisie aan het kijken bent en niet zeker bent of je iets via de babyfoon hoorde. Dect staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en bij babyfoons met dect kan die communicatie ook via beeld gaan. Zo hebben wij ook telefoons met camera’s.

Dect babyfoons bestellen

Je dect babyfoon bestel je eenvoudig bij Babypark tegen de laagste prijs. Babypark is Europa’s grootste en goedkoopste babywinkel waar een team prijsmeters de prijzen in de markt bijhoudt. Hierdoor weten wij zeker dat we de scherpste prijzen bieden en durven dan ook de laagsteprijsgarantie te bieden. Vind je het product binnen twee weken na aanschaf toch nog goedkoper in een andere winkel dan betalen wij het verschil terug. Wie bestelt bij Babypark betaalt ook nog eens geen verzendkosten wanneer de bestelling een bestelwaarde van 20 euro of meer heeft. En het versturen kan ook razend snel door onze eigen bezorgdienst. Plaats je een bestelling voor 20:00 uur dan verzenden wij het dezelfde dag nog (mits op voorraad uiteraard). Zo geniet je vaak de volgende dag al van jouw bestelling. Loop je liever een winkel binnen dan kan dat ook. Met 10 Babypark megastores in Nederland kun je ook daar alles voor jouw baby terugvinden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Babyfoon met camera
Communicatie techniek
Filteren

7 producten

Populariteit
Filteren

7 producten

Populariteit
Oval loader