Digitale babyfoon

Waar je vroeger enkel nog analoge babyfoons kon aanschaffen, is de keuze tegenwoordig een stuk ruimer. Het voordeel van een babyfoon die digitaal werk, is dat het storingsvrij is en een betere geluidskwaliteit kan leveren. Een ander voordeel is dat ze kunnen beschikken over een camera en in sommige gevallen ook via WiFi gebruikt kunnen worden, zodat je overal ter wereld via een beveiligde verbinding een blik in de kinderkamer kunt werpen door gewoon de app op je smartphone of tablet te gebruiken.

Lees meer...

Digitale babyfoons kiezen

Digitale babyfoons koop je gewoon bij Babypark. Wij hebben een ruime keuze in verschillende digitale ontvangsttechnieken. Je kunt daar ook op selecteren tijdens de zoekopdracht, evenals op verschillende functies zoals de terugspreekfunctie en natuurlijk of de babyfoon een camera heeft. Wanneer je via de filters jouw zoekresultaten hebt beperkt tot de camera’s die aan jouw eisen voldoen, kun je de producten nog onderling aan een vergelijkingstabel toevoegen om snel de verschillen te zien. Ga je voor een digitale babyfoon met camera? Zo ja, wil je hem kunnen bewegen en moet het kunnen inzoomen? Bekijk de productspecificaties en maak de juiste keuze. Wie bij de keuze wel wat hulp kan gebruiken, kan ook langskomen in een van onze 10 megastores. Daar helpt ons team van verkoopspecialisten je graag verder.

Bestel de Babyfoon digitaal online

Wanneer je wel je keuze hebt kunnen maken in onze webshop dan plaats je eenvoudig jouw bestelling. Doe je dit voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog zodat je het vaak de volgende dag in huis hebt. Op ons assortiment bieden wij tevens de laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaald. Vind je het product binnen twee weken toch nog ergens anders voor een lager bedrag dan betalen wij het verschil gewoon terug.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition

  Met de Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition kun je eenvoudig je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.
  179,-
 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Edition

  De Luvion Essential Babyfoon Limited Edition is een bijzondere uitvoering van de Luvion Essential. Deze uitvoering is een echte eyecatcher in je interieur dankzij de unieke parelwitte kleur en houtprint.

  189,-

  143,65

 • Quick view

  Luvion Icon Clear 75 Pro Babyfoon

  De Luvion Icon Clear 75 Pro Babyfoon heeft een 100% storingsvrije en veilige verbinding. De babyfoon is uitgerust met 18 slaapliedjes, een sterrenprojector en terugspreekfunctie om je kindje gerust te stellen.
  89,-
 • Quick view

  Aerosleep OYO Smart Combi

  De Aerosleep OYO Smart Combi is voorzien van slimme techniek en een uniek design waarmee je ontdekt hoe het met je kindje gaat. De combiset bestaat uit een OYO Smart Camera, OYO clip en OYO laadstation.
  329,95
 • Quick view

  Luvion Essential Limited Extra Camera

  Met de Luvion Essential Limited Extra Camera kun jij jouw Luvion Essential babyfoon uitbreiden. Het is mogelijk om max. 4 camera's op deze babyfoon aan te sluiten, zodat zicht hebt op verschillende ruimtes.
  109,-
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Essential Plus Babyfoon

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is een gebruiksvriendelijke en complete beeldbabyfoon. De babyfoon heeft een beweegbare camera met zoomfunctie en een batterij met een extra lange levensduur.

  219,-

  199,-

 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.
  174,-
 • Quick view

  Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon Grijs

  De Alecto DBX-88 Eco Limited Babyfoon heeft een perfecte ontvangstkwaliteit. De babyfoon is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het energieverbruik en het zendvermogen is instelbaar.
  89,99
 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon

  Met de Luvion Essential Babyfoon kun je eenvoudig en op een veilige manier je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  179,-

  134,94

 • Quick view

  Alecto DBX-115 Babyfoon

  De Alecto DBX-115 is een eenvoudige babyfoon zonder uitgebreide opties zodat er een handige babyfoon overblijft. De Alecto DBX-115 Babyfoon werkt met Dect technologie en is daardoor 100% storingsvrij.
  45,99
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Easy Plus Babyfoon

  De Luvion Easy Plus Babyfoon is een praktische babyfoon die eenvoudig en logisch in gebruik is. De babyfoon is storingsvrij zodat je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden op het 2,4” kleuren LCD scherm.

  129,-

  109,-

 • Quick view

  Alecto DBX-125 Babyfoon

  De Alecto DBX-125 Babyfoon heeft alle eigenschappen die een babyfoon moet hebben. De babyfoon is handig in gebruik en geeft een helder geluid met minimale straling dankzij de Dect technologie.
  59,99
 • Quick view

  Luvion Essential Extra Camera

  Met de Luvion Essential Extra Camera kun jij jouw Luvion Essential babyfoon uitbreiden. Het is mogelijk om max. 4 camera's op deze babyfoon aan te sluiten, zodat je in verschillende ruimtes je kindjes kunt zien.

  99,-

  79,99

13 Resultaten
Trustpilot