Digitale babyfoon

Waar je vroeger enkel nog analoge babyfoons kon aanschaffen, is de keuze tegenwoordig een stuk ruimer met de intrede van verschillende soorten digitale transmissies. Het voordeel van een babyfoon die digitaal werk, is dat het storingsvrij is en een betere geluidskwaliteit kan leveren. Een ander voordeel is dat ze kunnen beschikken over een camera en in sommige gevallen ook via WiFi kunnen opereren zodat je overal ter wereld via een beveiligde verbinding een blik in de kinderkamer kunt werpen door gewoon de app op je smartphone of tablet te gebruiken.

Lees meer...

Digitale babyfoons kiezen

Digitale babyfoons koop je ook gewoon bij Babypark. Wij hebben een ruime keuze in verschillende digitale ontvangsttechnieken. Je kunt daar ook op selecteren tijdens de zoekopdracht, evenals op verschillende functies zoals de terugspreekfunctie en natuurlijk of de babyfoon een camera heeft. Wanneer je via de filters jouw zoekresultaten hebt beperkt tot de camera’s die aan jouw eisen voldoen, kun je de producten nog onderling aan een vergelijkingstabel toevoegen om snel de verschillen te zien. Ga je voor een digitale babyfoon met camera? Zo ja, wil je hem kunnen bewegen en moet het kunnen inzoomen? Bekijk de productspecificaties en maak de juiste keuze. Wie bij de keuze wel wat hulp kan gebruiken, kan ook langskomen in een van onze 10 megastores. Daar helpt ons team van verkoopspecialisten je graag verder.

Bestel de Babyfoon digitaal online

Wanneer je wel je keuze hebt kunnen maken in onze webshop dan plaats je eenvoudig jouw bestelling. Doe je dit voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog zodat je het vaak de volgende dag in huis hebt. Bestellingen boven de 20 euro worden bovendien gratis geleverd door onze eigen bezorgdienst. Op ons assortiment bieden wij tevens de laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaald. Vind je het product binnen twee weken toch nog ergens anders voor een lager bedrag dan betalen wij het verschil gewoon terug.

Lees minder...
14 Resultaten
14 Resultaten