Draagzak accessoires

Maak jouw draagzak compleet met draagzak accessoires. Met de juiste draagzak accessoires maak je jouw draagzak nóg comfortabeler of handiger. Soms is het bijvoorbeeld nodig om jouw draagzak te combineren met een verkleinkussentje, als je de draagzak al meteen in gebruik wilt nemen.

 

Lees meer...

Draagzak accessoires tegen het weer

Om te voorkomen dat je kindje onderweg natregent, is het een goed idee om een weerbeschermer te kopen. Een weerbeschermer maak je meestal vast aan de draagzak. Vaak wordt zo’n weerbeschermer geleverd inclusief een waterafstotend tasje. Bij sommige draagzakken kun je ook speciale capes kopen die je kindje behalve droog ook lekker warm houden.

Accessoires om de draagzak schoon te houden

Bij sommige draagzakken kun je beschermbandjes kopen die voorkomen dat je kindje op de draagzak gaat kauwen. Hierdoor hoef je de draagzak minder vaak uit te wassen. Bekijk snel alle handige en comfortabele draagzak accessoires op deze pagina en bestel jouw gewenste accessoire heel eenvoudig online via onze webshop!Lees minder...

8 Resultaten
 • Quick view

  Thule Sapling Regenhoes

  De Thule Sapling Regenhoes is geschikt voor de Thule Sapling en Thule Sapling Elite Draagzak. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind!
  27,-
 • Quick view

  BabyBjörn Draagzak Slabbetje Wit 2 Stuks

  BABYBJÖRN Slab voor de Draagzak beschermt de draagzak aan de bovenkant, zodat u de deze niet zo vaak hoeft te wassen.
  19,90
 • Quick view

  Stokke® MyCarrier Slab White

  Met deze Stokke® MyCarrier Slab White blijft de Stokke MyCarrier draagzak mooi schoon. De Slab is gemaakt van zacht badstof, wordt geleverd per 2 stuks en is uitwasbaar in de wasmachine.
  19,-
 • Quick view

  Ergobaby Original Verkleinkussen

  Het Ergobaby Original Verkleinkussen biedt ondersteuning aan de rug, hoofd en nek van je kindje als het in een Ergobaby draagzak zit. Het kussen is geschikt vanaf de geboorte tot 5,5 kg.
  24,90
8 Resultaten