Thule fietsstoeltjes

 

Vervoer je kindje op de fiets met een Thule fietsstoeltje. Meestal hebben wij zowel Thule voorzitjes als Thule achterzitjes in ons assortiment. Thule fietsstoeltjes voelen comfortabel aan voor je kindje en zijn gemaakt van waterafstotende materialen. Op deze pagina vind je ons actueel aanbod Thule fietsstoeltjes.

 

Lees meer...

Thule fietsstoeltjes voorop de fiets

Onze Thule fietsstoeltjes die bedoeld zijn om voorop de fiets te gebruiken, zijn meestal geschikt voor een draaggewicht van maximaal 15 kg. Baby’s moeten minimaal 9 maanden oud zijn om vervoerd te kunnen worden in een Thule fietsstoeltje.

 

Thule fietsstoeltjes achterop de fiets

Thule fietsstoeltjes voor achterop de fiets zijn langer te gebruiken, vaak zelfs tot je kindje zes jaar oud is. Met een extra adapter plaats je dit Thule fietsstoeltje gemakkelijk van de ene op de andere fiets. Dankzij een geïntegreerd slot voorkom je diefstal van het Thule fietsstoeltje.Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Thule Yepp Mini Voorzitje

  Het Thule Yepp Mini Voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar (max. 15 kg). Het fietszitje van waterafstotend materiaal is geschikt voor de meeste fietsen en is makkelijk te bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Voorzitje

  Het Thule RideAlong Mini Voorzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het fietszitje met uitneembare bekleding kan binnen een paar seconden op de universele montagebeugel gemonteerd worden.
  75,67
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje

  Het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje is een luxe en comfortabel fietsstoeltje voor kinderen tot 15 kg. Het lichtgewicht voorzitje heeft een harde buitenkant, een zachte zitting en een magnetische gordel.
  84,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje

  Het Thule Yepp Nexxt Maxi Achterzitje is veilig, comfortabel en zeer licht in gewicht. Het fietszitje is eenvoudig te monteren op bagagedragers met een breedte van 11-17 cm en een minimaal draaggewicht van 25 kg.
  104,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Easyfit Achterzitje

  Het Thule Yepp Maxi Easyfit Achterzitje is een comfortabel én veilig fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kg. Het fietszitje kan eenvoudig op een bagagedrager met een Easyfit-window gemonteerd worden.
  94,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Zadelbuis Achterzitje

  Het Thule Yepp Maxi Zadelbuis Achterzitje is een comfortabel én veilig fietsstoeltje voor kinderen tot 22 kg. Het achterzitje is geschikt voor fietsen zonder een bagagedrager en kan eenvoudig gemonteerd worden.
  108,-
 • Quick view

  Thule RideAlong Lite Achterzitje

  Het Thule RideAlong Lite Achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het fietszitje past op de meeste fietsframes en kan snel op de meegeleverde montagebeugel gemonteerd worden.
  78,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Achterzitje

  Het Thule RideAlong Achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het kantelbare fietszitje past op de meeste fietsframes en kan binnen een paar seconden op de montagebeugel gemonteerd worden.
  99,95
 • Quick view

  Thule Yepp Junior Budget Achterzitje

  Het Thule Yepp Junior Budget Achterzitje is eenvoudig te monteren en past op bagagedragers met een minimaal draaggewicht van 35 kg en een breedte van 11-17 cm. Het zitje is voorzien van opklapbare voetensteunen.
  71,95
 • Quick view

  Thule Yepp Junior Easyfit Achterzitje

  Het Thule Yepp Junior Easyfit Achterzitje is geschikt voor bagagedragers die over een Easyfit-window beschikken en minimaal 35 kg kunnen dragen. Het fietszitje is voorzien van opklapbare voetensteunen.
  87,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Windscherm

  Dit Thule RideAlong Mini Windscherm beschermt je kindje tijdens het fietsen tegen de wind, regen, stof en insecten. Het windscherm is gemaakt van stevig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen.
  39,95
 • Quick view

  Thule Yepp Mini Regenhoes Voorzitje

  De Thule Yepp Mini Regenhoes Voorzitje beschermt jouw Thule Yepp Mini Voorzitje tegen vuil en regen. De hoes sluit perfect aan en kan binnen enkele seconden op het fietszitje bevestigd worden.
  15,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Regenhoes Achterzitje

  De Thule Yepp Maxi Regenhoes Achterzitje beschermt jouw Thule Yepp Maxi Achterzitje tegen vuil en regen. De hoes sluit perfect aan en kan binnen enkele seconden op het fietszitje bevestigd worden.
  16,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Bekleding

  Deze stijlvolle Thule RideAlong Mini Bekleding is geschikt voor het Thule RideAlong Mini Voorzitje. Dankzij de uitneembare bekleding kan je makkelijk afwisselen tussen de twee verschillende kleuren.
  24,95
 • Quick view

  Thule RideAlong Bekleding

  Deze stijlvolle Thule RideAlong Bekleding Dark is geschikt voor het Thule RideAlong Achterzitje. Dankzij de uitneembare bekleding kan je makkelijk afwisselen tussen de twee verschillende kleuren.
  24,95
 • Quick view

  Thule Yepp Universele Jasbeschermer

  Met deze handige Thule Yepp Universele Jasbeschermer kan je kindje veilig bij jou achterop de fiets zitten. De jasbeschermers zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje niet tussen de spaken kunnen komen.
  17,65
 • Quick view

  Thule Yepp Voetensteunen

  De Thule Yepp Voetensteunen bieden een veilige en stevige ondersteuning wanneer je kindje achterop bij jou op de fiets zit. De voetensteuntjes kunnen eenvoudig op bijna elke fiets gemonteerd worden.
  25,95
 • Quick view

  Thule Yepp Floral Fietshelm

  De Thule Yepp Floral Fietshelm biedt optimale veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij het klittenband gaat de fietshelm jarenlang mee.
  64,95
 • Quick view

  Thule Yepp Astro Fietshelm

  De Thule Yepp Astro Fietshelm biedt optimale veiligheid én comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij het klittenband gaat de fietshelm jarenlang mee.
  64,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Nijntje Slaaprol

  Deze Thule Yepp Nexxt Nijntje Slaaprol is erg handig wanneer je kindje tijdens het fietsen in slaap valt. De slaaprol is schokabsorberend, gemaakt van waterafstotende materialen en eenvoudig te bevestigen.
  29,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Basic Slaaprol

  Deze Thule Yepp Nexxt Basic Slaaprol is erg handig wanneer je kindje tijdens het fietsen in slaap valt. De slaaprol is schokabsorberend, gemaakt van waterafstotend materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  22,95
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Slaaprol

  Deze Thule Yepp Nexxt Slaaprol is erg handig wanneer je kindje tijdens het fietsen in slaap valt. De slaaprol is schokabsorberend, gemaakt van waterafstotend materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  29,95
 • Quick view

  Thule Yepp Delight Achterlicht No.1

  Het Thule Yepp Delight Achterlicht No.1 biedt extra veiligheid en zichtbaarheid in het donker. Het achterlicht werkt op batterijen en kan eenvoudig en snel op elk Thule Yepp achterzitje bevestigd worden.
  19,95
 • Quick view

  Thule Yepp Maxi Easyfit Drager

  De Thule Yepp Maxi Easyfit Drager is geschikt voor het Thule Yepp Maxi Easyfit Achterzitje. De adapter is nodig wanneer de bagagedrager geen Easyfit-window heeft. Je kunt de drager eenvoudig en snel monteren.
  23,95
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2