Fietsstoeltjes

Thule fietsstoeltjes

Vervoer je kindje op de fiets met een Thule fietsstoeltje. Meestal hebben wij zowel Thule voorzitjes als Thule achterzitjes in ons assortiment. Thule fietsstoeltjes voelen comfortabel aan voor je kindje en zijn gemaakt van waterafstotende materialen. Op deze pagina vind je ons actueel aanbod Thule fietsstoeltjes. Lees meer...

Thule fietsstoeltjes voorop de fiets

Onze Thule fietsstoeltjes die bedoeld zijn om voorop de fiets te gebruiken, zijn meestal geschikt voor een draaggewicht van maximaal 15 kg. Baby’s moeten minimaal 9 maanden oud zijn om vervoerd te kunnen worden in een Thule fietsstoeltje.

Thule fietsstoeltjes achterop de fiets

Thule fietsstoeltjes voor achterop de fiets zijn langer te gebruiken, vaak zelfs tot je kindje zes jaar oud is. Met een extra adapter plaats je dit Thule fietsstoeltje gemakkelijk van de ene op de andere fiets. Dankzij een geïntegreerd slot voorkom je diefstal van het Thule fietsstoeltje.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Thule RideAlong Mini Bekleding

  Deze stijlvolle Thule RideAlong Mini Bekleding is geschikt voor het Thule RideAlong Mini Voorzitje. Dankzij de uitneembare bekleding kan je makkelijk afwisselen tussen de twee verschillende kleuren.
  21,19
 • Quick view

  Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter

  Deze Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter is ideaal wanneer je het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje op meerdere fietsen wilt gebruiken. Het overzetten van het fietszitje gaat heel makkelijk én snel!

  22,95

  17,90

2 Resultaten
Trustpilot