Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Thule draagzak accessoires

Vul jouw Thule draagzak aan met Thule draagzak accessoires. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Thule draagzak accessoires. Wie weet ontdek je hier aanvullingen die het gebruiken van jouw Thule draagzak stukken handiger en comfortabeler maken. Een Thule draagzak accessoire is over het algemeen ook heel gebruiksvriendelijk.

Lees meer...

Thule draagzak accessoires tegen de regen

Sommige draagzak accessoires van Thule beschermen je kindje tijdens de regen. Het is de moeite waard om deze aan te schaffen. Ga je een lange wandeling maken met je kindje in de draagzak, dan zul je vast eens terechtkomen in een regenbui. Het is dan maar wat handig als je een draagzak accessoire van Thule tot je beschikking hebt waarmee je kindje droog blijft! Met een Thule regenhoes is je kindje optimaal beschermd tegen de regen. Deze draagzak accessoire van Thule beschermt je kindje daarnaast ook tegen de kou en de wind. Veel Thule regenhoezen hebben allerlei handige details, zoals een opbergvakje. Sommige Thule regenhoezen bevatten ook een transparant zijvenster en een oprolbaar voorvenster. Meestal zijn deze draagzak accessoires van Thule gemaakt van duurzaam 70 denier ripstop nylon en polyurethaan coating.

Over Thule

Thule is een bekend merk van onder andere kinderwagens, fietszitjes, fietskarren en fietstrailers. Het bedrijf Thule werd in 1942 opgericht in Zweden. Sindsdien hebben meerdere generaties geprofiteerd van de handige en duurzame producten van Thule. Verder zien producten van Thule er ook heel stijlvol uit. De mensen van Thule zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven, zowel in de stad als in de vrije natuur. Thule geeft je de mogelijkheid om op een comfortabele manier van het actieve leven te genieten. Zo zijn Thule draagzakken zodanig ontworpen, dat het gewicht van je kindje zoveel mogelijk over je lichaam wordt verdeeld. Met de juiste Thule draagzak accessoires ben je helemaal van alle gemakken voorzien. Jouw gewenste Thule draagzak accessoire en andere Thule producten bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Profiteer van een snelle levering en de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Filteren

2 producten

Oval loader