Ergobaby, Ergobaby Omni 360, Ergobaby draagzak

Bruine draagzak

Draagzakken zijn niet alleen praktisch doordat je je handen vrij hebt, ze kunnen ook helpen om de band met je pasgeboren kindje te versterken. Wanneer je je baby op je buik draagt met het hoofdje naar je toe dan kan het beter je gezicht in zich opnemen wat bijdraagt aan de ontwikkeling van je kindje. Bij Babypark kun je kiezen uit vele verschillende modellen en kleuren. Zo hebben we bijvoorbeeld schitterende bruine draagzakken met of zonder print. Alle draagzakken die we bij Babypark verkopen zijn van A-merken waardoor de draagzakken kwalitatief hoogwaardig zijn.

Lees meer...

Bruine draagzakken assortiment

We hebben verschillende bruine tinten en modellen beschikbaar. Zo hebben we van Tula een ergonomische bruine draagzak voor baby en drager. Deze draagzak vormt een kruising tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek. Het voordeel van een draagzak is dat je het eenvoudig met gespen vast kan klikken, bij dit model zit de gesp op de heup maar maak je het op de rug vast door middel van het leggen van een knoop wat doet denken aan een draagdoek. De draagzak is verstelbaar zodat het met je kindje kan doorgroeien van 3,2kg tot 20kg. De draagzak heeft het comfort van een draagdoek en je kan je kindje op buik, heup en rug dragen. Met het afneembare kapje kun je er voor zorgen dat je kindje ongestoord kan slapen. Naast dit praktische model hebben we nog verschillende alternatieve modellen van andere topmerken. Bekijk ze allemaal in onze webshop of bezoek een van onze megastores.

Bruine draagzak baby online bestellen

In de megastores staat een team van verkoopspecialisten klaar om je te helpen met advies. Mocht je al een keuze hebben gemaakt, dan bestel jouw bruine draagzak dan eenvoudig via onze webshop. Doe dat voor 23:59 uur wanneer je wilt dat we het nog dezelfde dag versturen. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
 • Quick view

  Tula Explore Draagzak

  De Tula Explore Draagzak maakt dragen in drie ergonomische posities mogelijk vanaf de geboorte van je kindje tot 20 kg. Zo kun je jarenlang samen met je kindje in de Explore draagzak de wereld ontdekken.
 • Ergobaby
  Omni 360
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard

  Met de stijlvolle ByKay Click Carrier Classic Furry Leopard kan jij je kindje comfortabel bij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 15 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!

  124,95

  99,96

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak

  De Cybex Yema Tie Karolina Kurkova Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  319,95

  207,99

 • Quick view

  Cybex Yema Click Draagzak

  De Cybex Yema Click Draagzak werkt met behulp van een eenvoudig klikmechanisme zodat je je kindje heel makkelijk in de draagzak kunt bevestigen. De draagzak voelt bijzonder zacht en comfortabel aan.

  189,95

  159,96

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Spring Blossom Draagzak

  De Cybex Yema Tie Spring Blossom Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 12 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

  289,95

  231,96

 • Quick view

  Tula Half Buckle Draagzak

  De Tula Half Buckle Draagzak is (zonder verkleiner) geschikt voor kinderen vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Tula Half Buckle is een compromis tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek.
 • Quick view

  Stokke® MyCarrier™ Back Uitbreidingsset

  De Stokke® MyCarrier™ is vernieuwd! Met deze Stokke® MyCarrier™ Back Uitbreidingsset kun je je kindje comfortabel op je rug dragen. Deze rugdrager is een uitbreidingsset voor de Stokke® MyCarrier™ Front Draagzak.
8 Resultaten
Trustpilot