Draagzakken

Groene draagzak

Draagzakken zijn een praktische manier om je kindje dicht bij je te houden. Het zorgt er voor dat je je handen vrij hebt voor andere dingen en geeft je veel meer bewegingsvrijheid dan wanneer je met een kinderwagen of buggy op stap gaat. Bij Babypark hebben we verschillende kleuren beschikbaar waaronder groene draagzakken. Voor al onze draagzakken geldt dat we ze enkel verkopen van gerenommeerde merken. Zo zijn de kwaliteit en veiligheid dik in orde. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je er ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Assortiment groene draagzakken

Vanaf de geboorte draag je je kindje altijd met het gezicht naar je toe in een draagzak. Pas vanaf een maand of 6 kan je ervoor kiezen om je kindje met het gezicht van je af te dragen zodat het de wereld kan verkennen. Bij Babypark hebben we vele verschillende modellen zoals een groene draagzak van Babylonia waarbij het kindje zowel met het gezichtje naar je toe als van je af kan worden gedragen op de buik. Het is ook mogelijk de groene draagzak met je baby op de heup en rug te gebruiken. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot 20 kg. Een groot voordeel is dat er geen zitverkleiner of vergroter nodig is omdat je de grootte van de zak kunt verstellen door middel van een rits. De draagzak heeft een dennenboomkleur groen. Toch liever een ander model? Bekijk dan het gehele assortiment.

Online bestellen groene draagzakken

Wanneer je een groene draagzak voor je baby wilt kopen, kun je zowel in een van onze megastores terecht of je bestelt via de webshop. Kies je voor het laatste dan betaal je geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 20 euro. Plaats je de bestelling voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Cudl Draagzak

  De Nuna Cudl Draagzak is een veelzijdige draagzak voor kinderen vanaf geboorte tot 4 jaar (16 kg). De geïntegreerde babyverhoger en magnetische sluitingen maken de draagzak extra handig in gebruik.

  179,-

  149,-

 • Quick view

  Cybex Yema Tie Draagzak

  De Cybex Yema Tie Draagzak biedt jou en je kindje comfort dankzij het slimme en verstelbare ontwerp. De draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.
  189,95
 • Quick view

  BabyBjörn Move 3D Mesh Draagzak

  De BabyBjörn Move 3D Mesh Draagzak is geschikt vanaf de geboorte tot maximaal 12 kg. Je kindje kan in deze draagzak naar je toe en van je af kijken. De draagzak is gemaakt van ademend 3D Mesh materiaal.
  150,-
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Deluxe

  De ByKay Click Carrier Deluxe is een ergonomische en comfortabele babydrager met klikgespen, ontworpen om je kindje buik tegen buik, op de heup en op de rug te kunnen dragen. Perfect voor iedereen die wil klikken en gaan!
  139,95
 • Quick view

  ByKay MyKay Draagzak Mint Grey

  De stijlvolle ByKay MyKay Draagzak Mint Grey is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht tot broekmaat 74. De draagdoek is verkrijgbaar in 1 maat en kan gewassen worden in de wasmachine.

  79,95

  67,45

 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  119,-
 • Quick view

  Ergobaby 360° Sunrise Draagzak

  Met de Ergobaby 360° Sunrise Draagzak kun je je kindje dragen in 4 posities. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund en zit je kindje in de kikkerhouding. Het gewicht van je kindje wordt voor de drager goed verdeeld.

  159,90

  104,90

7 Resultaten