Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Draagzakken

Paarse draagzak

Draagzakken komen in allerlei soorten en maten maar ook in vele kleuren. Bij Babypark heb je daarin een ruime keuze. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een paarse draagzak voor een baby dan hebben we bij Babypark verschillende keuzes die je kunt maken. Voor welk model je ook kiest, ze zijn stuk voor stuk van A-merken zodat je altijd voor veiligheid en kwaliteit kiest.

Lees meer...

Assortiment paarse draagzakken

Draagzakken waarbij je het kindje met zijn/haar gezicht naar je toe kunt bevestigen, kunnen vaak vanaf de geboorte worden gebruikt. Wanneer ze wat ouder zijn en het gewicht van hun eigen hoofdje kunnen ondersteunen (vaak na zo’n 6 maanden), bieden sommige draagzakken ook de mogelijkheid om je kindje met het gezicht naar voren te plaatsen. Zo kan het goed de buitenwereld in zich opnemen en worden de zintuigen geprikkeld. Wordt het kindje zwaarder dan bieden bepaalde modellen ook de mogelijkheid om de draagzak op de heup en/of rug te dragen. In ons assortiment vind je onder andere een paarse draagzak voor je baby van het merk Tula. Deze draagzak is eenvoudig te verstellen zodat zowel jij als je eventuele partner het comfortabel kunnen dragen. Ook biedt het door de mate van ondersteuning veel comfort voor je kindje. De donker paarse draagzak heeft een leuke print en is te gebruiken vanaf de geboorte tot een jaar of 4 (draaggewicht tot 22 kg) en is geschikt voor buik en rug. Toch op zoek naar een ander model? Bekijk dan de rest van ons assortiment.

Online bestellen paarse draagzak voor baby

Naast de megastores van Babypark kun je ook eenvoudig online bestellen. Doe je dat voor 23:59 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook nooit teveel voor de bestelling zelf.

Lees minder...
  • BabyBjörn Mini Draagzak Cotton
    87,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader