Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Draagzakken

Rode draagzak

Een draagzak biedt veel bewegingsvrijheid zodat je je kindje altijd dichtbij hebt maar nog wel je handen vrij hebt voor andere zaken binnens- en buitenshuis. Voor kwalitatief hoogwaardige en veilige draagzakken kun je terecht bij Babypark. We hebben natuurlijk draagzakken in zwart, wit en grijs maar ook een grote verscheidenheid aan kleuren is beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld een rode draagzak voor je baby dan hebben we daar ook verschillende keuzes in. Bekijk ons assortiment en laat je verrassen door het aanbod.

Lees meer...

Assortiment rode draagzakken

Een rode draagzak is in verschillende materialen verkrijgbaar. Zo heeft het merk ByKay een mooi geweven ribbelstof. Deze draagzak is ook te gebruiken op de heup en zelfs aangeraden door de Hip Dysplasia institute. Deze one size fits all draagzak kan aangepast worden aan het postuur van de drager en is te gebruiken tot kinderen van ongeveer 2 jaar (15 kg). Naast dit model hebben we nog vele andere rode draagzakken van verschillende merken. Zo vind je ook een Ferrari-rode draagzak voor je baby inclusief Ferrari logo aan de voorzijde. Je gaat er haast vanzelf sneller door lopen. Mocht er door een ongeluk toch iets op de draagzak komen dan is het goed om te weten dat het te wassen is op 30 graden. Bekijk ons hele assortiment in een van onze megastores of bestel eenvoudig online. In onze megastores staat altijd een team verkoopspecialisten klaar om je te helpen met beantwoording van je vragen en het geven van demonstraties.

Online bestellen rode draagzak

Heb je je keuze al weten te maken dan kun je direct overgaan tot het online bestellen van de rode draagzak voor je baby. Doe je dat voor 23:59 uur dan stelt dat ons in de gelegenheid nog dezelfde dag te verzenden. Verzending zelf is gratis op alle bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • MiniMeis Rugzak
    69,95 Adviesprijs 0,-
  • Cybex Yema Tie Draagzak
    329,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader