Tula

Thule draagzak

 

Met een Thule draagzak kun je je kindje veilig en comfortabel vervoeren. Je kindje zit op je rug en dankzij de vele verstelopties kun je de draagzak zo afstellen dat je het gewicht van kindje optimaal kunt verdelen. Het verstellen gaat erg gemakkelijk zodat afwisselen van de draagzak geen probleem is.

Lees meer...

 

Een draagzak voor de sportieve ouder

In een Thule draagzak kun je je kindje een lange periode dragen. Veel Thule draagzakken hebben namelijk een maximaal draaggewicht van 22 kg. Thule draagzakken zijn bij uitstek geschikt voor sportieve ouders. Staat er een wandelvakantie in Oostenrijk of Zwitsterland op de planning? Dan mag een Thule draagzak zeker niet ontbreken.

 

Over Thule

Niet alleen de draagzakken van Thule zijn geschikt voor sportieve ouders, het hele assortiment van Thule is gericht op de actieve ouder. Met de producten van Thule kun je lange wandelingen of fietstochten maken. Zelfs hardlopen met je kindje is dankzij de trailers van Thule geen probleem.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Thule Sapling Draagzak

  De Thule Sapling Draagzak is een rugdrager die voor jou en voor je kindje (tot 22 kg) erg comfortabel in gebruik is. Geen avontuur is onbereikbaar want met je kindje veilig op je rug kun je iedere uitdaging aan.
  210,95
 • Quick view

  Thule Sapling Elite Draagzak

  De Thule Sapling Elite Draagzak is een luxe rugdrager die comfort aan jou en je kindje biedt. Dankzij de vele opties om de draagzak aan te passen aan jullie wensen zijn jullie klaar voor een nieuw avontuur!
  236,95
2 Resultaten