Ergonomische babydrager

Een babydrager is niet alleen praktisch maar het is ook een ergonomische manier om jouw kindje mee te nemen. Jouw kindje zit in de M-positie waarbij de rug en beentjes goed worden ondersteund. De M-positie is daarom ook ideaal voor een goede heupontwikkeling. Bij Babypark heb je uiteraard weer een ruime keuze aan A-merken tegen de beste prijzen. 

Lees meer...

Assortiment ergo babydrager

In ons assortiment kun je terecht voor babydragers die ergonomisch zijn en ook in hoogte zijn te verstellen om blijvende ondersteuning te bieden wanneer jouw kindje groeit. De babydragers zijn vaak direct te gebruiken vanaf de geboorte tot jouw zoon of dochter zo’n 3 jaar is (18kg). Met een babydrager kun je vaak kiezen of je jouw kindje op de buik, rug of heup draagt. De buikpositie is vooral aan te raden in de eerste jaren en als het kindje zwaarder wordt is de rug vaak een betere optie. Niet alleen zijn de babydragers vaak aan te passen aan de grootte van de baby maar ook aan de grootte van de drager. Heb je een partner die een stuk groter of kleiner is dan kun je de babydrager daar dus op afstemmen zodat je beiden gebruik kunt maken van dezelfde babydrager. Jullie moeten het dan alleen nog eens worden over de kleur want op dat gebied valt er ook genoeg te kiezen. Zo hebben we een babydragers die ergonomisch zijn met een stoere Denim look, vintage roze, mint groen en nog veel meer. 

Ergonomische babydrager bestellen

Heb je eenmaal de keuze gemaakt dan kun je de ergo babydrager eenvoudig vanuit onze webshop bestellen. Voor 20:00 besteld, betekent dezelfde dag nog verzonden. En voor die verzendingen rekenen wij niets wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is. Aangezien Babypark ook beschikt over 10 megastores, kun je ook altijd daar terecht om onze artikelen te bekijken en aan te schaffen. We heten je van harte welkom.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Tula Free-To-Grow Draagzak Playdate

  De Tula Free-To-Grow Draagzak Playdate groeit op een hele makkelijke manier met je kindje mee. Het rugpand is aan te passen waardoor je kindje altijd de juiste en ergonomische ondersteuning krijgt van knie tot knie.
  139,90
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Tula Free-To-Grow Draagzak Graphic

  De Tula Free-To-Grow Draagzak Graphic is exclusief verkrijgbaar bij Babypark en groeit op een hele makkelijke manier met je kindje mee. De draagzak is geschikt voor dragen op de buik en op de rug.
  159,-
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken vanaf het moment dat je kindje net geboren is. Met deze draagzak van ademend mesh materiaal kun je je kindje in wel vier verschillende posities dragen.
  152,92
 • Quick view

  Ergobaby Omni 360° Draagzak

  De Ergobaby Omni 360° Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. Je kunt je kindje in wel vier verschillende posities dragen. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  179,-
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Draagzak

  Met de Ergobaby Adapt Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.
  139,90
 • Quick view

  Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak

  De Ergobaby Adapt Cool Air Mesh Draagzak kun je al gebruiken wanneer je kindje net geboren is. De draagzak is geschikt om te dragen op de buik, rug en heup. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund.
  139,90
 • Quick view

  Tula Free-To-Grow Draagzak Coast Syrena Sky

  De Tula Free-To-Grow Draagzak Coast Syrena Sky groeit op een hele makkelijke manier met je kindje mee. Het rugpand is aan te passen waardoor je kindje altijd de juiste en ergonomische ondersteuning krijgt van knie tot knie.
  139,90
 • Quick view

  Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust

  De Tula Half Buckle Draagzak Sleepy Dust is (zonder verkleiner) geschikt voor kinderen vanaf de geboorte (3,2 kg) tot 20 kg. De Tula Half Buckle is een compromis tussen een ergonomische draagzak en een draagdoek.
  149,90
 • Quick view

  Ergobaby 360° Draagzak

  Met de Ergobaby 360° Draagzak kun je je kindje dragen in 4 posities. In alle posities wordt je kindje optimaal ondersteund en zit je kindje in de kikkerhouding. Het gewicht van je kindje wordt voor de drager goed verdeeld.
  159,90
 • Quick view

  Tula Free-To-Grow Draagzak Coast Marble

  De Tula Free-To-Grow Draagzak Coast Marble groeit op een hele makkelijke manier met je kindje mee. Het rugpand is aan te passen waardoor je kindje altijd de juiste en ergonomische ondersteuning krijgt van knie tot knie.
  139,90
 • Quick view

  Ergobaby Original Draagzak

  Met de Ergobaby Original Draagzak zit je kindje in een natuurlijke houding, de zogenaamde ‘kikkerhouding’. De draagzak heeft gewatteerde schouderriemen en een brede heupriem voor maximaal draagcomfort.
  109,90
11 Resultaten