Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Juniorledikanten

Met een juniorledikant haal je een bedje in huis dat je direct kunt gebruiken maar waar je ook nog mee uit de voeten kunt wanneer jouw kindje een regulier ledikant ontgroeid is. Een juniorledikantje kun je uitbreiden tot een peuterbedje en daardoor is het ledikant nog een aantal jaren langer te gebruiken (vaak tot het kind een jaar of zeven is). Babypark heeft juniorledikanten van diverse merken in het assortiment.

Lees meer...

Juniorledikanten van Sebra en Leander

Behalve bedjes die om te bouwen zijn tot een grotere slaapplaats vind je op deze pagina ook handige peuterbedjes of babybedjes die worden geleverd met een juniorzijde. De matrasmaat van het ledikant blijft dan wel gelijk, maar door een andere zijkant te gebruiken wordt het bedje ook geschikt voor wat oudere kinderen. Door een lage zijkant te gebruiken kan je kindje zelf uit bed stappen. Je voorkomt hiermee gevaarlijke klimpartijen waarbij een kindje zelf uit het babybedje probeert te klauteren.

Juniorledikanten bestellen

De junior ledikantjes op deze pagina zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop maar je kunt ze ook in een van onze 10 megastores komen bewonderen. De juniorledikantjes zijn zeker het bekijken waard en onze productspecialisten kunnen jou er alles over vertellen. Heb je nog vragen voordat je online de bestelling wilt plaatsen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen per telefoon, e-mail of Whatsapp.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

Populariteit
 • Europe Baby Japandi Babykamer
  Adviesprijs 0,-
 • Sebra Meegroeibed
  Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  8 producten

  Populariteit
  Oval loader