Juniorledikanten

Met een juniorledikant haal je een bedje in huis dat je direct kunt gebruiken maar waar je ook nog mee uit de voeten kunt wanneer jouw kindje een regulier ledikant ontgroeid is. Een juniorledikantje kun je uitbreiden tot een peuterbedje en daardoor is het ledikant nog een aantal jaren langer te gebruiken (vaak tot het kind een jaar of zeven is). Babypark heeft juniorledikanten van diverse merken in het assortiment.

Lees meer...

Juniorledikanten van Sebra en Leander

Behalve bedjes die om te bouwen zijn tot een grotere slaapplaats vind je op deze pagina ook handige peuterbedjes of babybedjes die worden geleverd met een juniorzijde. De matrasmaat van het ledikant blijft dan wel gelijk, maar door een andere zijkant te gebruiken wordt het bedje ook geschikt voor wat oudere kinderen. Door een lage zijkant te gebruiken kan je kindje zelf uit bed stappen. Je voorkomt hiermee gevaarlijke klimpartijen waarbij een kindje zelf uit het babybedje probeert te klauteren.

Juniorledikanten bestellen

De junior ledikantjes op deze pagina zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop maar je kunt ze ook in een van onze 10 megastores komen bewonderen. De juniorledikantjes zijn zeker het bekijken waard en onze productspecialisten kunnen jou er alles over vertellen. Heb je nog vragen voordat je online de bestelling wilt plaatsen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen per telefoon, e-mail of Whatsapp.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Nora Ledikant Mat Zwart / Naturel 70 x 140 cm

  Het Bopita Nora Ledikant Mat Zwart / Naturel 70 x 140 cm is een praktisch en stijlvol ledikant. Verder kenmerkt het ledikant zich door de zwart met blank gelakt houten details. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  419,-
 • Quick view

  Sebra Classic Junior En Grow Bed White

  Het Sebra Classic Junior En Grow Bed White is perfect te combineren met andere producten van het merk Sebra. Verder is het bed gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wordt geleverd exclusief matras en kussens.
  989,-
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Hoogglans

  In het Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Hoogglans zal je kind prinsheerlijk slapen. Het bed is stevig, robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het peuterbedje is geschikt voor kinderen tot circa 6 jaar.

  273,90

  249,-

 • Quick view

  Sebra Meegroeibed

  Dit stijlvolle en moderne Sebra Meegroeibed groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar. Je kunt het bed op een eenvoudige manier van een babybed naar een juniorbed ombouwen.
  899,-
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Mat

  In het Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Mat zal je kind prinsheerlijk slapen! Het bed is stevig, robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het peuterbedje is geschikt voor kinderen tot circa 6 jaar.

  259,99

  235,99

5 Resultaten
Trustpilot