Juniorledikanten

Met een juniorledikant haal je een bedje in huis dat je direct kunt gebruiken maar waar je ook nog mee uit de voeten kunt wanneer jouw kindje een regulier ledikant ontgroeid is. Een juniorledikantje kun je uitbreiden tot een peuterbedje en daardoor is het ledikant nog een aantal jaren langer te gebruiken (vaak tot het kind een jaar of zeven is). Babypark heeft juniorledikanten van diverse merken in het assortiment.

Lees meer...

Juniorledikanten van Sebra en Leander

Behalve bedjes die om te bouwen zijn tot een grotere slaapplaats vind je op deze pagina ook handige peuterbedjes of babybedjes die worden geleverd met een juniorzijde. De matrasmaat van het ledikant blijft dan wel gelijk, maar door een andere zijkant te gebruiken wordt het bedje ook geschikt voor wat oudere kinderen. Door een lage zijkant te gebruiken kan je kindje zelf uit bed stappen. Je voorkomt hiermee gevaarlijke klimpartijen waarbij een kindje zelf uit het babybedje probeert te klauteren.

Juniorledikanten bestellen

De junior ledikantjes op deze pagina zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop maar je kunt ze ook in een van onze 10 megastores komen bewonderen. De juniorledikantjes zijn zeker het bekijken waard en onze productspecialisten kunnen jou er alles over vertellen. Heb je nog vragen voordat je online de bestelling wilt plaatsen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen per telefoon, e-mail of Whatsapp.

Lees minder...
21 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Peuterbed Bateau Wit 70 x 150 cm

  Het Kidsmill Peuterbed Bateau Wit 70 x 150 cm heeft een stijlvol design met een licht nautisch karakter. Strak gestyled bed met een erg stevig fundament! Een bed wat jaren lang mee gaat!

  450,-

  349,-

 • Quick view

  Coming Kids Flex Peuterbed

  Het Coming Kids Flex Peuterbed is erg handig als overgang van het babybed naar een tienerbed. Het heeft een strak en origineel design en wordt inclusief lattenbodem geleverd.

  179,-

  152,15

 • Quick view

  Happy Baby Peuterbed Holland Kiske Wit 70 x 150 cm

  Happy Baby Peuterbed Holland Kiske Wit 70 x 150 cm is een uniek en praktisch bed van Happy Baby. Het is de eyecatcher in de kinderkamer!

  409,95

  379,-

 • Quick view

  Kids Factory Prinses Peuterbed Wit 100 x 150 cm

  Dit mooie peuterbed met nostalgische vormen komt uit de Prinses serie van Kids Factory en het creëert een romantische sfeer in de tienerkamer.

  545,-

  495,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Peuterbed Pure White 70 x 150 cm

  Het Kidsmill Bateau Peuterbed Pure White 70 x 150 cm heeft een stijlvol design met een licht nautisch karakter. Strak gestyled bed met een erg stevig fundament! Een bed wat jaren lang mee gaat!

  443,-

  329,-

 • Quick view

  Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  De Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm is een meidenbed met verschillende sierlijke accenten en afgeronde pootjes. De zijplanken zorgen voor een romantische look. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.
  299,-
 • Quick view

  Happy Baby Peuterbed Holland Kiske Antraciet 70 x 150 cm

  Happy Baby Peuterbed Holland Kiske Antraciet 70 x 150 cm is een uniek en praktisch bed van Happy Baby. Het is de eyecatcher in de kinderkamer!

  409,95

  379,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Mat

  In het Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Mat zal je kind prinsheerlijk slapen! Het bed is stevig, robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het peuterbedje is geschikt voor kinderen tot circa 6 jaar.

  254,-

  229,-

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Hoogglans

  In het Kidsmill Alaska Peuterbed 70 x 150 Wit Hoogglans zal je kind prinsheerlijk slapen. Het bed is stevig, robuust en gemaakt van hoogwaardige materialen. Het peuterbedje is geschikt voor kinderen tot circa 6 jaar.

  277,-

  249,-

 • Quick view

  Kidsriver Felix Peuterbed Antraciet 70 x 150 cm

  Het Kidsriver Felix Peuterbed Antraciet 70 x 150 cm is het ideale bedje als je kindje te groot wordt om in een ledikant te liggen. Gemaakt van MDF en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  109,-

  99,-

 • Quick view

  Stapelgoed Bobby Peuterbed 70 x 150 cm

  Het Stapelgoed Bobby Peuterbed 70 x 150 cm met lederen uitstraling en gecapitonneerde knopen is een stijlvol bed waarin je kind heerlijk zal slapen. Het bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.
  549,-
 • Quick view

  Sebra Kili Meegroeibed

  Dit stijlvolle en moderne Sebra Kili Meegroeibed groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot ongeveer 7 jaar. Je kunt het bed op een eenvoudige manier van een babybed naar een juniorbed ombouwen.
  739,-
 • Quick view

  Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  De Bopita Romy Peuterbed Deep Grey 70 x 150 cm is een strak peuterbed met een tijdloze vormgeving. De zijplanken zorgen voor een strakke look. Het bed is gemaakt van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.
  199,-
 • Quick view

  Stapelgoed Skip Peuterbed Grijs 70 x 150 cm

  Het Stapelgoed Skip Peuterbed Grijs 70 x 150 cm is een bed met een stoffen look is een stijlvol ledikant waarin je kind heerlijk zal slapen. Het hoofdbord is afgewerkt met een kunstlederen bies.
  549,-
 • Quick view

  Savigno Peuterbed Zonder Kruis Grijs 70 x 150 cm

  Het Savigno Peuterbed Zonder Kruis Grijs 70 x 150 cm is een stijlvol vormgegeven peuterbedje waar je kindje heerlijk in zal slapen. Het bed is perfect te combineren met de andere meubels uit de Savigno serie.

  248,-

  230,-

 • Quick view

  Bopita Levi Peuterbed 70 x 150 cm

  Het Bopita Levi Peuterbed 70 x 150 cm kenmerkt zich aan het Scandinavische design wat met allerlei stijlen gecombineerd kan worden. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  299,-

  269,-

21 Resultaten