21 Resultaten
 • Quick view Coming Kids Peuterbed Flex

  Coming Kids Flex Peuterbed

  Uit voorraad leverbaar

  179,-

  152,15

 • Quick view Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  Bopita Belle Peuterbed 70 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar
  299,-
 • Quick view Sebra Kili Meegroeibed

  Sebra Kili Meegroeibed

  Uit voorraad leverbaar
  849,95
 • Quick view Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  Bopita Romy Peuterbed 70 x 150 cm

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
21 Resultaten

Juniorledikanten

Met een juniorledikant haal je een bedje in huis dat je direct kunt gebruiken maar waar je ook nog mee uit de voeten kunt wanneer jouw kindje een regulier ledikant ontgroeid is. Een juniorledikantje kun je door middel van een junior kit uitbreiden tot een peuterbedje en daardoor is het ledikant nog een aantal jaren langer te gebruiken (vaak tot het kind een jaar of zeven is). Babypark heeft o.a. juniorledikanten van de merken Sebra en Leander in het assortiment.

Juniorledikanten van Sebra en Leander

Bij de Sebra Yomi babybed haal je in feite het uitbreidingssetje juist weg. In plaats van iets toe te voegen, verwijder je de spijlen en verlaag je de bodem waardoor er een normaal bedje overblijft om in te slapen. Het juniorledikant heeft een mooie moderne afwerking en past door de neutrale kleur in het interieur van elke kinderkamer. De Sebra Kili Meegroeibed is een mooie blikvanger op basis van Deens design dat ook nog bijzonder praktisch is. Door het juniorledikantje uit te schuiven, voorste rekje te verwijderen, bodem te verstellen en de extra poten te bevestigen, ontstaat er een juniorledikantje dat gebruikt kan worden tot het zevende levensjaar. Een ander merk dat een fraaie juniorledikant biedt, is Leander. Met het Leander Meegroeibed incl. Juniorkit tover je ook dit babyledikantje om tot juniorledikant. De lattenbodem is verstelbaar op zich aan te passen aan het gewicht. Wat de lengte betreft kan het bed door de Juniorkit worden vergroot van 70 x120 cm naar 70 x 150 cm.

Juniorledikanten bestellen

De hier genoemde junior ledikantjes zijn ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop maar je kunt ze ook in een van onze 10 megastores komen bewonderen. De juniorledikantjes zijn zeker het bekijken waard en onze verkoopspecialisten kunnen jou er alles over vertellen. Heb je nog vragen voordat je online de bestelling wilt plaatsen? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact opnemen per telefoon, e-mail of Whatsapp.