Thule muskietennetten

Vul jouw Thule trailer of kinderwagen aan met Thule muskietennetten. Zo is je kindje onderweg beschermd tegen ongedierte. Kijk snel op deze pagina welke Thule muskietennetten jij nodig hebt. Thule muskietennetten bestel je snel en eenvoudig via Babypark.nl. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis. Lees meer...

Thule muskietennetten zijn gebruiksvriendelijk

In een mum van tijd heb je Thule muskietennetten aan je kinderwagen bevestigd. Veel Thule muskietennetten beschermen je kindje niet alleen tegen insecten, maar ook tegen de wind en felle zonnestralen.

Over Thule

Thule is een merk van allerlei producten die met reizen te maken hebben, waaronder ook kinderwagens, trailers en bijbehorende accessoires. Thule producten hebben vaak functies die uw tripje of uitstapje nóg mooier en gemakkelijker maken. Daarnaast zijn Thule muskietennetten en andere producten stevig en duurzaam. Dat maakt jouw keus voor Thule een hele goede keus!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Muskietennet

  Het Thule Urban Glide 2 Muskietennet beschermt je kindjes tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het zomerseizoen dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Thule Urban Glide 2 Duowagen.
  69,95
 • Quick view

  Thule Sleek Muskietennet Zitting

  Het Thule Sleek Muskietennet is geschikt voor de zitting van de Thule Sleek Kinderwagen. Het muskietennet is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen insecten zoals wespen en muggen.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Thule Spring Muskietennet

  Het Thule Spring Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Thule Spring buggy.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Thule Urban Glide Muskietennet

  Het Thule Urban Glide Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Thule Urban Glide of Glide kinderwagen.

  39,95

  32,90

4 Resultaten
Trustpilot