Thule regenschermen

Vul jouw Thule trailer of kinderwagen aan met Thule regenschermen. Zo is je kindje onderweg beschermd tegen de regen. Kijk snel op deze pagina welke Thule regenschermen jij nodig hebt. Thule regenschermen bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Lees meer...

Het gemak van Thule regenschermen

Thule regenschermen zijn heel gemakkelijk in gebruik. In een mum van tijd heb je een Thule regenscherm aan je kinderwagen bevestigd. Veel Thule regenschermen houden niet alleen de regen tegen, maar ook de wind. Leg jouw Thule regenscherm in de boodschappenmand van jouw kinderwagen, zodat je deze altijd bij de hand hebt.

Over Thule

Thule  is een merk van allerlei producten die met reizen te maken hebben, waaronder ook kinderwagens, trailers en bijbehorende accessoires. Thule producten hebben vaak functies die uw tripje of uitstapje nóg mooier en gemakkelijker maken. Verder heeft Thule kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat maakt jouw keus voor Thule een hele goede keus!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Thule Spring Regenscherm

  Het Thule Spring Regenscherm beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Thule Spring buggy. Zo zit je kindje goed beschermt op de Thule Spring.

  54,95

  46,90

 • Quick view

  Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm

  Het Thule Urban Glide Bassinet Regenscherm is geschikt voor de reiswieg van de Thule Urban Glide / Glide Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  59,95

  54,95

 • Quick view

  Thule Shine All-Weather Cover

  Het Thule Shine All-Weather Cover is geschikt voor de reiswieg en zitting van de Thule Shine Kinderwagen. De covers zijn in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer, wind en insecten.
  69,95
 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Double Regenscherm

  Het Thule Urban Glide 2 Double Regenscherm beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen op de Thule Urban Glide 2 Double kinderwagen. Zo zitten beide kinderen in de Urban Glide 2 goed beschermd.

  84,95

  69,90

 • Quick view

  Thule Urban Glide 2 Regenscherm

  Het Thule Urban Glide 2 Regenscherm beschermt je kindje tegen regen, wind en sneeuw en is gemakkelijk te bevestigen op de kinderwagen. Geschikt voor de Thule Urban Glide 2 kinderwagen.

  59,95

  54,95

5 Resultaten
Trustpilot