Thule kinderwagen verzorgingstas

Maak jouw Thule kinderwagen compleet met een Thule kinderwagen verzorgingstas. De meeste Thule kinderwagen verzorgingstassen passen perfect bij een bepaald type Thule kinderwagen. In de productbeschrijving van Thule kinderwagen verzorgingstas lees je bij welk type precies. Natuurlijk is een Thule kinderwagen verzorgingstas ook heel goed los te gebruiken. Lees meer...

Thule kinderwagen verzorgingstas voor de babyspullen

Een Thule kinderwagen verzorgingstas is speciaal gemaakt voor het zo hygiënisch en praktisch mogelijk opbergen van luiers, flessen, spenen en billendoekjes voor je baby. Je bergt de fles voor je baby bijvoorbeeld gescheiden op van andere spulletjes. Mocht de fles lekken, dan worden andere spulletjes in de tas minder snel nat. Bij een Thule kinderwagen verzorgingstas zit meestal een verschoningsmatje inbegrepen.

Verschillende draagmethodes

Thule kinderwagen verzorgingstassen maak je eenvoudig vast aan de kinderwagen, dankzij speciale haken. Draag je de Thule kinderwagen verzorgingstas los, dan kun je kiezen uit meerdere draagmethodes. In een handomdraai verander je de Thule kinderwagen verzorgingstas van een schoudertas in een rugzak en andersom.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Thule Spira Horizontal Verzorgingstas

  Deze Thule Spira Horizontal Verzorgingstas is een praktische tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De weekendtas beschikt over voldoende ruimte om alle verzorgingsspullen van je kindje mee te nemen.

  Normale prijs: 179,95

  Special Price 161,96

 • Quick view

  Thule Sapling Sling Rugzak

  De Thule Sapling Sling Rugzak is compact en beschikt over vakken voor de verzorgingsspullen van je kindje. Je kan de tas handig aan de Thule Sapling Draagzak bevestigen of aan de schouderbanden op je rug meedragen.
  49,95
 • Quick view

  Thule Luiertas

  De Thule Luiertas is een perfecte aanvulling op jouw Thule Sleek kinderwagen. De tas biedt genoeg ruimte en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. De luiertas kan op verschillende manieren gedragen worden.
  99,95
 • Quick view

  Thule Spira Weekendtas

  Deze Thule Spira Weekendtas is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De weekendtas beschikt over voldoende ruimte om alle verzorgingsspullen van je kindje mee te nemen.
  199,95
 • Quick view

  Thule Luiertas Rugzak Black

  De Thule Luiertas Rugzak Black is een musthave voor iedere ouder die op pad gaat met zijn kindje. Deze ruime verzorgingstas wordt geleverd met verschoningsmatje en toilettasje voor luiers en billendoekjes.
  129,95
5 Resultaten
Trustpilot