Easywalker

 

Welkom in de Easywalker shop

 

De prijswinnende kinderwagens en buggy’s van Easywalker staan bekend om hun rijcomfort, compactheid, gebruiksvriendelijkheid, mooie ontwerp en scherpe prijs. De Easywalker buggy's en kinderwagens nodigen uit om samen met je kindje op stap te gaan. De stad in, de natuur in, het maakt niet uit, zolang het maar samen is.

 

Life is glorious. Let’s go.

Bij Easywalker zijn we ervan overtuigd dat geluk zit in de ervaringen die je met je kindje deelt, en de herinneringen die je samen maakt. Onze buggy's en kinderwagens moeten stimuleren om er mét je kind op uit te gaan. Ontdek de wereld opnieuw door de ogen van je kindje. Wij maken jullie WALK zo EASY mogelijk door kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit te produceren die gemakkelijk in gebruik zijn, en soepel rijden. Dus ga er lekker op uit!

 

65 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 • Quick view Easywalker MINI Reiswieg

  Easywalker MINI Reiswieg

  Uit voorraad leverbaar
  119,99
65 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

Een Easywalker reiswieg kopen

 

Overal lekker liggen
Baby’s slapen veel uren van de dag, en natuurlijk wil je dat je baby ook op reis lekker kan slapen. De reiswiegen van Easywalker worden allemaal geleverd met matras. De matrassen zijn gemaakt van duurzaam katoen en ze zijn boven afgedekt met lekker warm fleece. Je baby kan hier dus heerlijk in slapen. Ook worden bij veel van de Easywalker reiswiegen een regenscherm, laken en muggennet geleverd.

 

Verschillende kleuren
Als je online een reiswieg van Easywalker uit gaat zoeken, kun je uit veel verschillende kleuren kiezen. Baby's kunnen tot ze negen kilo wegen in de reiswieg blijven liggen. Juist daarom is het zo belangrijk dat je een kleur kiest die je écht leuk vindt. De Easywalker reiswieg is bijvoorbeeld te verkrijgen in de kleuren rood, olijfgroen en blauw.

 

Aanbiedingen en meer reiswiegen
De reiswiegen van Easywalker zijn op Babypark regelmatig in de aanbieding. Ben je toch op zoek naar een andere reiswieg? Neem dan een kijkje bij een van de andere merken op Babypark.

 

 

Easywalker kinderwagens

De kinderwagens van Easywalker worden geroemd om hun gebruiksvriendelijkheid en soepele rijgedrag. Zo is de Easywalker Harvey door de Consumentenbond uitgeroepen tot beste kinderwagen ooit met score 9,2. De Easywalker Charley is het compactere broertje van de Harvey, ideaal voor als je wat minder opbergruimte hebt. Shop hier...

 

 

 

 

Easywalker Buggy's

De buggy’s van Easywalker zijn gemakkelijk in gebruik, lichtgewicht en comfortabel voor je kindje. Omdat Easywalker naast haar eigen merk ook buggy’s maakt in samenwerking met MINI en Disney, is er altijd een buggy te vinden die volledig bij jouw stijl past.

Shop hier...