Geuther

Voor een Geuther aanbieding ben je bij Babypark aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment van diverse producten aan. Bij ons zul je zeker slagen met je aankopen.

Lees meer...

Uitstraling, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Geuther heeft overal aan gedacht. De producten zullen in elke kamer mooi staan en je kindje voelt zich er uitstekend in. Producten van Geuther mogen gezien worden.

Assortiment van Geuther in de webshop

Wij bieden diverse producten van Geuther in onze online shop aan. Te denken valt aan boxen, kinderstoelen en een leuk setje met tafel en stoeltjes. Box Lucilee is een inklapbare en verrijdbare box waardoor deze eenvoudig op te bergen is. Ook de kinderstoelen zijn in diverse modellen en kleuren te verkrijgen. Kijk ook eens bij de andere merken die in onze online shop worden aangeboden.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Geuther Ameli Inklapbare Box

  De Geuther Ameli Box is een handige box met een verstelbare bodem die eenvoudig in te klappen is tot een compact pakket. Dankzij de wieltjes is de box zowel ingeklapt als uitgeklapt moeiteloos te verplaatsen.
  149,-
 • Quick view

  Geuther Mayla Babybed Blank 60 x 120 cm

  Het Geuther Mayla babybed is een handig bedje voor je kindje dat in een handomdraai uitgeklapt of opgeborgen wordt. Het ledikant is gemaakt van hout en uitgerust met 4 zwenkwieltjes en een verstelbare bodem.
  169,-
 • Quick view

  Geuther Mayla Babybed Wit 60 x 120 cm

  Het Geuther Mayla Babybed Wit 60 x 120 cm is een handig bedje voor je kindje dat in een handomdraai uitgeklapt of opgeborgen wordt. Het ledikant is gemaakt van hout en uitgerust met 4 zwenkwieltjes en een verstelbare bodem.

  169,-

  148,17

 • Quick view

  Geuther Lucilee Inklapbare Box

  De Geuther Lucilee Inklapbare Box Blank is inklapbaar en hierdoor ruimtebesparend. Ideaal wanneer je de box niet dagelijks gebruikt! De box is eenvoudig in te klappen en moeiteloos te verplaatsen dankzij de wieltjes.
  144,99
 • Quick view

  Clarissa Commode Wit

  Met de Clarissa Commode Wit heb je door de wieltjes aan de onderkant altijd een commode tot je beschikking. Door de 2 planken heb je extra opbergruimte voor bijvoorbeeld verzorgingsspulletjes.

  109,-

  88,61

 • Quick view

  Geuther Mandje Voor Verstelbaar Badopzet

  Handig mandje voor de verstelbare badopzet van Geuther.
  13,99
 • Quick view

  Geuther Badopzet Chrome

  Met deze badopzet van het merk Geuther hoef je niet ver meer te bukken als je je kind in bad wil doen.
  55,-
 • Quick view

  Geuther Badopzet Verstelbaar Chrome

  Met deze badopzet van het merk Geuther hoef je niet ver meer te bukken als je je kind in bad wil doen.
  69,-
8 Resultaten