Hippychick

De Hippychick Heupdragers zijn niet alleen bijzonder dankzij de hippe, trendy kleurstellingen, maar vooral omdat ze het dragen van je kindje natuurlijk en gemakkelijk maken. Zodra je kindje zelf kan zitten (vanaf ongeveer 6 maanden) kun je deze heupdrager gebruiken. Het is een draagriem, waarbij het ingebouwde zitje op de heup zit in plaats van op je buik. En het dragen op je heup is een stuk makkelijker. Bijvoorbeeld tijdens een dagje uit, winkelen of vakantie. Hoef je de buggy niet altijd mee te nemen en je hebt je handen vrij. Als dat geen goede redenen zijn om een Hippychick te kopen…

Lees meer...

Hippychick webshop

In de Hippychick online shop van Babypark.nl kun je alle producten van Hippychick in een oogopslag zien. Kies je favoriete kleur van deze draagriem en bestel deze voordelig in de webshop. De Hippychick draagriemen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Koop er daarom ook meteen een voor (de aanstaande) papa. In de webshop kom je ook vaak een leuke Hippychick aanbieding tegen, dus surf regelmatig naar Babypark.nl.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Hippychick Heupdrager Zwart

    De Hippychick Heupdrager is een zitje voor je kindje dat je door middel van een riem met klittenband om je middel bevestigt. Zo kun je je kindje op een comfortabele manier dragen en wordt je rug ontlast.

    39,95

    31,96

1 Resultaten
Trustpilot