We Are Wovens

Ken je de prachtige draagdoeken van We Are Wovens al? Op deze pagina vindt je ons uitgebreide assortiment met draagzakken in de mooiste kleuren en prints. De draagdoeken van We Are Wovens zijn verkrijgbaar in diverse maten zodat er voor iedereen een perfect passende draagdoek is. Maat 6 is voor een gemiddeld figuur, maat 4 is voor smalle mensen en maat 7 is voor groter postuur. Wil je samen met je partner gebruik maken van dezelfde draagdoek? Kies dan de draagdoek die geschikt is voor degene met het grootste postuur van jullie beide. De smallere persoon kan dan de uiteinden van de draagdoek eventueel nog een keertje extra om zijn of haar middel knopen.

Lees meer...

Stijlvolle draagdoeken, gemaakt in Nederland

Het eerste wat je opvalt aan de draagdoeken van We Are Wovens zijn de stijlvolle printjes en kleuren. Zo'n draagdoek is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens prachtig uit! Alle draagdoeken worden gemaakt in Nederland. Hierdoor is We Are Wovens nauw betrokken bij het gehele productieproces en kun je ervan uitgaan dat de kwaliteit aan de strengste eisen voldoet.

Een superzachte draagdoek voor jouw baby

De draagdoeken van We Are Wovens zijn gemaakt van Italiaans gekamd katoen. Al het katoen heeft het Oeko Tex certificaat om te kunnen garanderen dat het garen veilig gekleurd is zonder schadelijke chemicaliën. Dit materiaal voelt superzacht aan voor jouw baby, en maakt het voor jou prettig om de draagdoek te knopen. Met een We Are Wovens draagdoek draag je jouw baby heel dicht bij je en zie je er stijlvol uit dankzij de prachtige materialen en kleuren van de draagdoek.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    We Are Wovens Fling Draagdoek Mare

    De We Are Wovens Fling Draagdoek Mare valt direct op door het chique design en voelt heel zacht en soepel aan dankzij het 100% Italiaans gekamd katoen. De dichte weeftechniek maakt de draagdoek ijzersterk.
    99,-
1 Resultaten
Trustpilot