Baby muskietennet

Niets zo vervelend als muggen die jouw nachtrust komen verstoren tijdens een zwoele zomeravond. Maar waar wij de betreffende mug nog kunnen doodslaan, is jouw kindje volledig weerloos. Daarom is het een goed idee om een muskietennet voor jouw baby aan te schaffen. En waar kan dat beter dan bij Babypark? In ons assortiment vind je immers enkel A-merken die door onze laagsteprijsgarantie tegen de beste prijzen worden aangeboden. Vind de juiste klamboe of kies voor een schitterend hemeltje dat daarvoor dienst kan doen zodat je daarmee meteen de kinderkamer kunt verfraaien.

Lees meer...

Baby muskietennet assortiment

In ons assortiment vind je baby muskietennetten voor kinderwagens, (reis)wiegjes, campingbedjes en ledikantjes. Naast de op maat gemaakte baby muskietennetten kun je ook universele klamboes kopen van ons eigen huismerk. We hebben een variant voor een campingbedje, ledikant of kinderwagen. Wellicht dat je van de nood een deugd wilt maken door het ledikantje in de kinderkamer te voorzien van een schitterend hemeltje. Dat geeft niet alleen veel sfeer aan elke kinderkamer maar kan daarnaast dus ook nog dienst dien als klamboe om muggen op afstand te houden. We hebben een aantal schitterende exemplaren in ons assortiment. Gemaakt van de beste materialen en soms met schitterende handgemaakte details. We hebben ze van verschillende topmerken en in verschillende kleuren.

Baby muskietennetten bestellen

Bestel ook een baby muskietennet of klamboe/hemeltje om jouw kindje te beschermen tegen muskieten of dat nu thuis is of op vakantie. Door onze grote voorraden kunnen we het muskietennet voor jouw baby vaak al de volgende dag leveren. Indien je voor 20:00 uur bestelt, versturen we het namelijk nog dezelfde dag. Zo kan jouw kindje de volgende dag al veilig slapen onder de klamboe. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis verstuurd. Of kom eens gezellig langs bij een van onze 10 megastores om al onze artikelen eens met eigen ogen te komen bewonderen.

Lees minder...
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Kinderwagen Wit

  De Universele Klamboe Voor Kinderwagen Wit is geschikt voor de reiswiegen van alle kinderwagens. Wanneer je een kinderwagen hebt zonder uitstekende voetensteun dan kun je de klamboe ook gebruiken voor de zitting.
  4,25
 • Quick view

  Universele Klamboe Campingbedje Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Campingbedje Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle campingbedjes met een standaard afmeting.

  5,25

  4,95

 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Baby Autostoel Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Baby Autostoel bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op vrijwel alle groep 0 autostoeltjes.
  4,50
 • Quick view

  Universele Klamboe Voor Ledikant Wit

  Met de Universele Klamboe Voor Ledikant Wit bescherm je je kindje tegen ongewenste insecten zoals muggen, vliegen en wespen. De klamboe past op alle babybedjes met een afmeting van 60 x 120 cm.
  9,50
 • Quick view

  Easywalker Miley Muskietennet

  Het Easywalker Miley Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker Miley buggy.
  24,99
 • Quick view

  Easywalker Jimmey Muskietennet Zitting

  Het Easywalker Jimmey Muskietennet Zitting beschermt je kindje tegen insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Easywalker Jimmey kinderwagen.
  39,99
 • Quick view

  Easywalker Jimmey Muskietennet Reiswieg

  Het Easywalker Jimmey Muskietennet Reiswiegbeschermt je kindje tegen insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het net is gemakkelijk te bevestigen over de reiswieg van de Easywalker Jimmey kinderwagen.
  39,99
 • Quick view

  Easywalker Jackey Muskietennet

  Het Easywalker Jackey Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Easywalker Jackey buggy.
  24,99
 • Quick view

  Stokke® Xplory® X Muskietennet

  Het Stokke® Xplory® X Muskietennet beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Stokke® Xplory® X kinderwagen.
  29,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Zitting

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Zitting onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  39,99
 • Quick view

  Roommate Klamboe With Tassels Rose

  Met deze Roommate Klamboe With Tassels Rose maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  108,-
 • Quick view

  Cybex Platinum Lux Reiswieg Muskietennet

  Het Cybex Platinum Lux Reiswieg Muskietennet is ideaal om te voorkomen dat je kindje last heeft van muggen, wespen, vliegen of andere insecten. Het net is eenvoudig over de Cybex Lux reiswieg te bevestigen.
  34,95
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  39,99
 • Quick view

  Thule Spring Muskietennet

  Het Thule Spring Muskietennet beschermt je kindje tegen zon, wind en insecten. Ideaal in het voorjaar en de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen over het zitgedeelte van de Thule Spring buggy.

  39,95

  35,96

 • Quick view

  Liewood Ingeborg Dekbedovertrek Aussie / Sea Shell Mix 100 x 135 cm

  Onder het Liewood Ingeborg Dekbedovertrek Aussie / Sea Shell Mix 100 x 135 cm zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassend kussensloop.
  65,70
 • Quick view

  Leander Classic Klamboe

  Deze prachtige Leander Classic Klamboe is speciaal ontworpen voor het Leander Classic Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  59,-
 • Quick view

  Liewood Ingeborg Classic Dekbedovertrek 100 x 140 cm Creme De La Creme

  Onder het Liewood Ingeborg Classic Dekbedovertrek 100 x 140 cm Creme De La Creme zal je kindje heerlijk slapen! Het overtrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met een bijpassend kussensloop.
  73,-
 • Quick view

  Roommate Klamboe With Tassels Ochre

  Met deze Roommate Klamboe With Tassels Ochre maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de stijlvolle klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.

  108,-

  95,-

 • Quick view

  Leander Classic Wieg Klamboe

  Met de Leander Classic Wieg Klamboe creeër je een rustig en comfortabel plekje voor je kindje. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het plafond als aan de wiegstandaard gebruikt worden.
  34,30
 • Quick view

  Leander Linea / Luna Klamboe

  Deze Leander Linea / Luna Klamboe is ontworpen voor het Leander Linea en Luna Babybed. De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan zowel aan het hoofdeinde als de zijkant gebruikt worden.
  54,-
 • Quick view

  Cybex Avi Muskietennet Black

  Het handige Cybex Avi Muskietennet Black beschermt je kindje tegen de zon, wind en insecten. Ideaal in de zomer dus! Het muskietennet is gemakkelijk te bevestigen op de Cybex Avi Jogging kinderwagen.

  49,95

  34,90

 • Quick view

  Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg

  Dit Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg is onmisbaar wanneer je op reis gaat naar een zonnige of warme bestemming! Het muskietennet beschermt je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  39,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Dreamland Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Dreamland Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Poppies Klamboe

  Met deze prachtige Cam Cam Copenhagen Poppies Klamboe maak je de kinderkamer helemaal af! Hang de klamboe boven het bed of creëer een knus hoekje waar je kindje lekker kan gaan spelen, knutselen of lezen.
  113,-
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot