Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kinderwagen regenhoes

Een van de grootste uitdagingen in Nederland om buiten te wandelen is ons wisselvallige weer. Vooral regen kan veel roet in het eten gooien wanneer je er op uit trekt. Wanneer jouw kind nat wordt, kan het ook snel kou vatten. Om jouw kindje kinderwagen tegen de regenval in Nederland te beschermen, kun je kinderwagen regenhoezen kopen. Wij bieden een universele regenhoes voor erkende kinderwagens maar voeren daarnaast nog een heleboel merk specifieke regenhoezen in ons assortiment. Je kunt ze volledig om de kinderwagen trekken waardoor kou en nattigheid geen kans meer hebben.

Lees meer...

Voor iedere kinderwagen een passende regenhoes

Veel merken hebben een apart design waar hun kinderwagen regenhoes uiteraard perfect op aan-sluit. De regenhoezen zijn doorzichtig op de plek waar het gezicht van jouw kind zich bevindt zodat hij/zij nog steeds een goed zicht heeft op de buitenwereld/jou. De regenhoezen die over de gehele kinderwagen kunnen worden getrokken, beschermen meteen ook tegen de wind die vaak gepaard kan gaan met regenval. De regenhoezen zijn gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Zo wordt het geen opgave om met een opkomende regenbui toch snel de regenhoes om de kinderwagen te krijgen.

Regenhoes kinderwagen en regenhoezen voor fietsstoeltjes, buggy's etc.

Naast de praktische regenhoezen voor kinderwagens kun je bij ons ook terecht voor regenhoezen voor o.a. de zitjes voor de fiets, reiswieg en buggy. Je bestelt ze eenvoudig via onze webshop waar je nog veel meer handige accessoires vindt voor jouw kinderwagen. Neem een kijkje of kom eens langs in een van onze 10 megastores die verspreid zijn over Nederland. Maak een afspraak zodat iemand van ons de tijd kan nemen om jou te woord te staan en je te helpen bij jouw keuzes en beslissingen. Direct bestellen via de webshop kan natuurlijk ook. Indien op voorraad en besteld voor 20:00 uur, heb je het de volgende dag al in huis.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader