Rietjesbeker

Ook voor rietjesbekers kun je bij Babypark terecht. Wij hebben verschillende leuke kleurrijke modellen in het assortiment van bijvoorbeeld Nuby en OXO waarmee jouw kindje zelfstandig kan drinken zonder te morsen. Alle bekers zijn van topmerken en worden bij Babypark geleverd tegen de scherpste prijzen. Het hele assortiment is gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Zo betaal je dus nooit teveel.

Lees meer...

Assortiment rietjesbekers

Zo hebben we een mooie rietjesbeker voor een baby vanaf 8 maanden. Een V-vormige klep zorgt voor een morsvrije afdichting van de 250 ml die het kan bevatten. Het afsluitdekseltje is door kinderen eenvoudig te openen. Het praktische bekertje kan schoongemaakt worden in de vaatwasser. Van Nuby hebben we ook een leuke drinkbeker die te gebruiken is vanaf 1 jaar. Het is eenvoudig te reinigen en te monteren door de deksel en het ingebouwde ventiel kan er ook hier niet gemorst worden. De ergonomische vorm van de rietjesbeker zorgt ervoor dat jouw kindje op een natuurlijke wijze leert drinken.

Rietjesbeker baby bestellen

Bestel het bekertje dat het beste bij jouw kindje past via de webshop van Babypark. Ook losse onderdelen zoals een vervangsetje voor de Avent beker is via de webshop te bestellen. Is de totale waarde 20 euro of hoger dan verzenden we gratis. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur op een werkdag en zijn de artikelen op voorraad, dan worden ze dezelfde dag nog verzonden. Je kunt de collectie ook komen bekijken in een van onze 10 megastores zodat je daar jouw keuze kunt maken.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Beaba Rietjesbeker 300 ml

  Deze Beaba Rietjesbeker 300 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker van Beaba is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
 • Quick view

  Beaba Evolutieve 2-in-1 Drinkfles 210 ml

  Deze Beaba Evolutieve 2-in-1 Drinkfles 210 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De drinkfles is gemaakt van hoogwaardig materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
 • Quick view

  Oxo Tot Transitions Grote Rietjesbeker 250 Ml

  Het Oxo Tot Transitions Grote Rietjesbeker 250 Ml beschikt over een speciaal rietje dat er voor zorgt dat de beker niet lekt. De beker is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor in de vaatwasser.
 • Quick view

  Skip Hop Drinkbeker Zoo

  De Skip Hop drinkbeker Zoo beschikt over een inhoud van 350 ml en is geschikt vanaf 18 maanden. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal, vaatwasbestendig en wordt geleverd met rietje en een riempje.
 • Quick view

  Nuby Rietjesbeker Roze 530 ml

  Deze stijlvolle Nuby Rietjesbeker Roze 530 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser en de magnetron.
  15,99
 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Blauw 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Drinkbeker Roze 360 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.

  11,99

  9,25

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Rietjesbeker Grey

  Deze Done by Deer Elphee Rietjesbeker Grey is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  12,95
 • Quick view

  Nuby Flip-It Antilekbeker Met Handvatten Roze 240 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Antilekbeker Met Handvatten Roze 240 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  12,99
 • Quick view

  Nuby Flip-It Antilekbeker Met Handvatten Aqua 240 ml

  Deze stijlvolle Nuby Flip-It Antilekbeker Met Handvatten Aqua 240 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  12,99
 • Quick view

  Nuby Rietjesbeker Blauw 530 ml

  Deze stijlvolle Nuby Rietjesbeker Blauw 530 ml is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig Tritan materiaal en geschikt voor in de magnetron en de vaatwasser.

  15,99

  14,39

11 Resultaten
Trustpilot