Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Knuffels

Baby Bello Knuffels

Maak je kindje blij met een mooie en zachte knuffel van Baby Bello. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Baby Bello knuffels. Ze zien er stuk voor stuk heel leuk uit! De Baby Bello knuffel zal al gauw een grote steun en toeverlaat van je kindje worden. Een Baby Bello knuffel is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeautje!

Lees meer...

Eigenschappen van een Baby Bello knuffel

Een Baby Bello knuffel is in veel gevallen gebreid en ziet er hierdoor extra fraai uit. Vrijwel altijd is organisch katoen gebruikt, materiaal dat heel prettig aanvoelt en ook heel gezond is voor je kindje. Een knuffel van Baby Bello is gemaakt om vast te pakken met kleine kinderhandjes. Meestal hebben wij meerdere Baby Bello knuffels in ons assortiment, bijvoorbeeld olifantjes, beren en tijgers.

Over Baby Bello

Naast Baby Bello knuffels verkopen wij ook ander speelgoed van Baby Bello, zoals kinderwagenspanners en boxspiralen. Al het speelgoed van Baby Bello ziet er verrassend sfeervol uit. De meeste speeltjes zijn gebreid, waardoor deze er extra leuk uitzien. Een Baby Bello kinderwagenspanner staat heel leuk bij jouw kinderwagen. De meeste baby’s vinden een kinderwagenspanner heel leuk. Ze kunnen urenlang naar de speeltjes kijken, zeker als deze tijdens het rijden heen en weer gaan. Als je kindje wat ouder is, zal het proberen om de speeltjes vast te pakken. Bestel vandaag nog Baby Bello knuffels of ander Baby Bello speelgoed online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Indien wij jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, dan doen wij deze meteen op de post en ontvang jij deze in de meeste gevallen morgen al. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Baby Bello Finny The Fennex Knuffel
    Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader