Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Knuffels

Ferm Living knuffels

Een Ferm Living knuffel is niet alleen leuk voor je kindje om mee te knuffelen, maar is vaak ook een leuke accessoire in de babykamer of kinderkamer. Ferm Living knuffels zien er heel sfeervol uit. Het ontwerp is vaak heel uniek. Een Ferm Living knuffel voelt comfortabel aan, ziet er heel bijzonder uit en is heel stijlvol.

Lees meer...

Ferm Living knuffel als bedbumper

Sommige Ferm Living knuffels zijn ook heel goed te gebruiken als bedbumper. Denk bijvoorbeeld aan Ferm Living knuffels die de vorm hebben van een slang. Deze knuffels zijn vaak heel groot, vaak wel 180 cm. Meestal is de hoes van zo’n knuffel afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine. Ferm Living knuffels voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

Over Ferm Living

Ferm Living is een Deens label van woonaccessoires. Oprichtster Trine Andersen ging op zoek naar leuke muurdecoratie voor haar huis. Toen zij deze niet vond, besloot ze zelf iets te ontwerpen. Zo ontstond in 2005 het merk Ferm Living. Inmiddels maakt Ferm Living lang niet alleen muurdecoratie, maar ook allerlei andere items voor de inrichting van de woonkamer of kinderkamer. De items komen tot stand door samenwerking met ontwerpers en kunstenaars van over de hele wereld. Zo wordt Scandinavisch design gecombineerd met stijlen en tradities van andere volkeren. Wij hebben diverse woonaccessoires en speelgoed van Ferm Living in ons assortiment. Naast Ferm Living knuffels hebben wij ook muziekdoosjes, kussens, lampen en zelfs hydrofiele doeken van Ferm Living in ons assortiment. Ons assortiment van Ferm Living varieert elke keer weer. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. De Ferm Living knuffel van jouw wensen en andere Ferm Living producten bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Ferm Living Horse Kussen
    Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader