Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Speelkleden

Elodie Details speelkleed

Met een speelkleed bied je niet alleen een lekkere zachte ondergrond voor jouw kindje om op te spelen maar het maakt de kinderkamer of woonkamer meteen gezelliger. Bij Babypark vind je veel stijlvolle speelkleden die de kamer op kunnen luisteren. Dat geldt ook zeker voor de Elodie Details speelkleden. Deze schitterende kleden van 100% katoen zijn vrij van schadelijke chemische stoffen en bestel je eenvoudig via onze webshop of koop je in een van onze megastores. Voor welke optie je ook kiest, ons assortiment is gedekt door een laagsteprijsgarantie waardoor je zeker dat je nooit teveel betaalt voor jouw Elodie Details speelkleed.

Lees meer...

Elodie Details speelkleed met schuimvulling

Met een diameter van 120 cm biedt het speelkleed van Elodie Details voldoende ruimte. Het kleed is zo comfortabel omdat het een vulling heeft van schuim. Dit zorgt ervoor dat jouw kindje dus prettig kan spelen. Het hippe design is op beide zijden van het speelkleed aangebracht. Mocht jouw kindje iets morsen of het wordt tijd om het kleed eens te verschonen dan kun je het gewoon in de wasmachine wassen. De kleden in ons assortiment zijn stijlvol en zijn beschikbaar in zachte tinten, het is dus geen schreeuwerig speelkleed maar gaat naadloos op in jouw interieur.

Bestellen speelkleed Elodie Details

De Elodie Details speelkleden zijn zowel verkrijgbaar via onze megastores als via onze webshop. Bestel je online en voor 20:00 uur dan wordt het kleed dezelfde werkdag nog verstuurd (mits op voorraad). Ben je iemand die liever in een winkel shopt dan kun je terecht in een van onze megastores. Daar vind je ook ons assortiment en kun je de kleden met eigen ogen bekijken. Tevens is in elk van onze megastores een team van verkoopspecialisten actief om jou met advies bij te staan en jouw vragen te beantwoorden. Om na te gaan welke megastore in jouw regio actief is, kun je onze website raadplegen.

Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader