81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  12,99

  11,99

 • Quick view

  BamBam Teether Transparant

  Deze bijtring van het merk Bambam verzacht het doorkomen van de eerste tandjes van je kind.

  5,95

  4,95

 • Quick view

  Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje

  Het Lanco Sensory Lammetje Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze

  Het Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze is een leuk speeltje wat veel uitdaging. Het biedt stimulans voor verschillende zintuigen die een baby krijgt. Het is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,99
 • Quick view

  Klein Giraffe Panda Bijtspeeltje

  Het Klein Giraffe Panda Bijtspeeltje is een natuurlijk rubberen speeltje wat in de koelkast gelegd kan worden. Wanneer het koel is dan wordt het tandvlees wat verdoofd als de baby erop bijt.
  10,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Dubbele Koelbijtring

  De Sophie de Giraf Koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over twee handgrepen.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  BamBam Wooden Giraffe Bijtring

  Deze BamBam Wooden Giraffe Bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.

  16,95

  12,95

 • Quick view

  BamBam Wooden Lion Bijtring

  Deze BamBam Wooden Lion Bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.

  16,95

  12,95

 • Quick view

  Little Indians Leopard Bijtring Rose

  De Little Indians Leopard Bijtring Rose zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  16,95
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Stone

  De House of Jamie Bow Bijtring Stone zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Snow Leopard

  De House of Jamie Bow Bijtring Snow Leopard zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  House of Jamie Bow Bijtring Powder Pink

  De House of Jamie Bow Bijtring Powder Pink zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,-
 • Quick view

  House of Jamie Kite Bijtring Powder Pink

  De House of Jamie Kite Bijtring Powder Pink zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  15,-
 • Quick view

  House of Jamie Kite Bijtring Snow Leopard

  De House of Jamie Kite Bijtring Snow Leopard zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  15,-
 • Quick view

  House of Jamie Dragonfly Bijtring Powder Pink

  De House of Jamie Dragonfly Bijtring Powder Pink zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  15,-
 • Quick view

  House of Jamie Dragonfly Bijtring Snow Leopard

  De House of Jamie Dragonfly Bijtring Snow Leopard zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  15,-
 • Quick view

  Bamboom Haasje Bijtring

  De Bamboom Haasje Bijtring is een vrolijk speeltje waar je kindje op kan kauwen. De stijlvolle bijtring is gemaakt van natuurlijk bamboemateriaal en gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  15,45
 • Quick view

  Done By Deer Croco Bijtring Green

  De Done By Deer Croco Bijtring Green zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en / of kauwt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  22,95
 • Quick view

  Done By Deer Raffi Bijtring Mustard

  De Done By Deer Raffi Bijtring Mustard zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en / of kauwt. De bijtring is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  22,95
 • Quick view

  Nijntje Watergevulde Bijtspeeltjes 2 Stuks

  Het Nijntje Watergevulde Bijtspeeltjes 2 Stuks geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  3,99
 • Quick view

  Nijntje 3 Fases Bijtring

  Dit Nijntje 3 Fases Bijtring geeft je kindje verzachting aan het tandvlees bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  5,99
 • Quick view

  BamBam Silicone Ball

  De BamBam Silicone Ball is een leuk speeltje voor de kleine babyhandjes. Het speeltje is leuk voor in de box of om mee te rollen op de grond. Goed voor de fijne motoriek en gemaakt van BPA- vrij materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Chewies & More Basic Bijtspeeltje

  Het Chewies & More Basic Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  10,95
 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het handige speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  14,99
81 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4