63 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Kleine Giraf Bijtspeeltje Kiwi de Vogel

  Het Kleine Giraf bijtspeeltje Kiwi de vogel verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. Het bijtspeeltje dat gemaakt is van plastic beschikt over een fluitje en heeft afmetingen van 13x10cm.
  17,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  BamBam Crown Bijtring

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. Gemaakt van siliconen en heeft de vorm van een kroon.
  4,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.
  22,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Matchstick Monkey Dancing Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Dancing Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  19,95
 • Quick view

  Matchstick Monkey Mini Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Mini Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het vrolijke speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  10,95
 • Quick view

  Matchstick Monkey Bijtring

  Deze Matchstick Monkey Bijtring geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het handige speeltje kan ook in de koelkast worden bewaard voor extra verkoeling en is gemakkelijk vast te houden.
  14,99
 • Quick view

  BamBam Teether Transparant

  Deze bijtring van het merk Bambam verzacht het doorkomen van de eerste tandjes van je kind.

  4,95
 • Quick view

  Lanco Rubberen Walvis Bijtspeeltje Naturel

  Het Lanco Rubberen Walvis Bijtspeeltje Naturel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,49
 • Quick view

  Infantino GoGaga Shake & Teether Gummy Flower

  Deze vrolijke Infantino GoGaga Shake & Teether Gummy Flower Rammelaar zorgt voor uren speelplezier! Het speeltje is een rammelaar en bijtring in één. De bijtring is erg handig bij doorkomende tandjes.
  5,99
 • Quick view

  Infantino Slide & Chew Keys Bijtring

  Deze Infantino Slide & Chew Keys Bijtring is een leuk en vrolijk speeltje voor je kindje. De bijtring met verschillende vormen is BPA-vrij en erg handig wanneer je kindje last heeft van doorkomende tandjes.
  6,99
 • Quick view

  Playgro Loopy Bijtring Multicolor

  Bevestig de Playgro Loopy Bijtring eenvoudig aan een buggy, autostoel of kinderwagen. Ideaal voor onderweg en voor in huis.
  8,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Curly The Monkey

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Playgro Bee Bijtring

  De Playgro Bee Bijtring is een rubberen bijtring gevuld met water. Werkt erg verzachtend voor kinderen vanaf 3 maanden en wordt geleverd per set van 2 stuks. Gemaakt van BPA-vrij materiaal!
  3,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.
  14,99
 • Quick view

  Ootje Kadootje Ananas Bijtspeeltje

  Het Ootje Kadootje Ananas Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  17,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Ringrammelaar

  De Tiamo Balletmuis Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  BamBam Wooden Bijtring Grey

  Deze Bambam bijtring verzacht de pijn bij het doorkomen van de tandjes bij je kindje. De bijtring is gemaakt van hout en gemakkelijk vast te houden voor kleine kinderhandjes.
  6,95
 • Quick view

  Infantino GoGaga Shake & Teether Gummy Flower Pink

  Deze vrolijke Infantino GoGaga Shake & Teether Gummy Flower Rammelaar Pink zorgt voor uren speelplezier! Het speeltje is een rammelaar en bijtring in één. De bijtring is erg handig bij doorkomende tandjes.
  6,99
 • Quick view

  Me&miniMe Lexy Pexy Bijtring The Wren

  De Me&miniMe Lexy Pexy is een houten bijtring die verzachtend werkt bij je kindje tijdens het doorkomen van tandjes. Gemaakt van splintervrij esdoornhout dat 100% natuurlijk en onbehandeld is.
  29,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf So'Pure Bijtring

  De Sophie De Giraf So'Pure Bijtring verzacht de pijn van je kindje wanneer zijn tandjes doorkomen. De bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en heeft twee verschillende texturen.
  11,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Flexees Vos Bijtring Rood

  De Dr. Brown's Flexees Vos Bijtring Rood zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Daarnaast is de ring is veilig en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,49
63 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3