59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Liewood Gemma Car Bijtring

  De Liewood Gemma Car Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,-
 • Quick view

  BamBam Teether Transparant

  Deze bijtring van het merk Bambam verzacht het doorkomen van de eerste tandjes van je kind.

  4,95
 • Quick view

  Liewood Gemma Dino Bijtring

  De Liewood Gemma Dino Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  11,-
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Curly The Monkey

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Flexees Vos Bijtring Rood

  De Dr. Brown's Flexees Vos Bijtring Rood zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Daarnaast is de ring is veilig en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,49
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Floss The Fairy

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Ootje Kadootje Ananas Bijtspeeltje

  Het Ootje Kadootje Ananas Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  17,95
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Uil

  Met de Skip Hop rammelaar roll around uil kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Ringrammelaar

  De Tiamo Balletmuis Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Lanco Rubberen Mama Beer Bijtspeeltje

  Het Lanco Rubberen Mama Beer Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  9,49
 • Quick view

  Me&miniMe Lexy Pexy Bijtring The Ava

  De Me&miniMe Lexy Pexy is een houten bijtring die verzachtend werkt bij je kindje tijdens het doorkomen van tandjes. Gemaakt van splintervrij esdoornhout dat 100% natuurlijk en onbehandeld is.
  29,95
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Jollein Soft Knit Hippo Bijtring Creamy Peach

  De Jollein Soft Knit Hippo Bijtring Creamy Peach is een uitkomst wanneer kindje tandjes begint te krijgen. De bijtring voelt lekker zacht aan en maakt ook nog eens een leuk geluidje.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bijtring Armband

  De Laessig Little Chums Bijtring Armband zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Lanco Rubberen Auto Bijtring

  Het Lanco Rubberen Auto Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  8,99
 • Quick view

  Hevea Panda Bijtring

  De Hevea Panda Bijtring is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en verlicht de pijn bij doorkomende tandjes. De bijtring heeft een ergonomisch design zodat zelfs de allerkleinsten het kunnen vastpakken.
  11,99
59 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3