Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boeken, Dagboeken en Fotoalbums

JEP! Kids boeken, dagboeken en fotoalbums

In een JEP! Kids boek leg je allerlei momenten van de zwangerschap of de eerste periode na de geboorte van je kindje vast. Meestal hebben wij allerlei JEP! Kids dagboeken in ons assortiment, waaronder het JEP! Kids groeiboek, het JEP! Kids echoboek en het JEP! Kids zwangerschapsboek.

Lees meer...

JEP! Kids dagboeken

Eén van de eerste JEP! Kids dagboeken die je kunt invullen als je een baby verwacht, is het JEP! Kids zwangerschapsboek. In dit boek leg je allerlei belangrijke momenten tijdens de zwangerschap vast. Je plakt hierin bijvoorbeeld een foto waarop jullie de wieg in elkaar zetten en foto’s van de echo’s. In het JEP! Kids zwangerschapsboek staan ook handige tips die je helpen om je zwangerschap goed door te komen. Foto’s van de echo’s kun je ook bewaren in het JEP! Kids echoboek. In dit boek staan vragen over de echo die je kunt beantwoorden. Na de geboorte van je kindje kun je het JEP! Kids babyboek en vervolgens het JEP! Kids groeiboek bijhouden. Het JEP! Kids groeiboek is bedoeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar.

JEP! Kids kraambezoek boek

Een ander leuk JEP! Kids invulboek voor je baby is het JEP! Kids kraambezoek boek. Hierin laat je het kraambezoek beschrijven wat hen aan de baby opvalt en wat ze hem of haar toewensen. Voor later is dit heel leuk om terug te lezen. JEP! Kids boeken zien er heel leuk uit en hebben een stevige hardcover kaft. JEP! Kids dagboeken en andere JEP! Kids fotoalbums of invulboeken zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor jouw uitgekozen JEP! Kids fotoalbums, invulboeken of dagboeken. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de bestelde artikelen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt!

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
 • JEP! Kids Echoboekje
  14,95 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Groeiboek
  14,95 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Zwangerschapsboek
  10,35 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Babyboek Vierkant
  17,95 Adviesprijs 0,-
 • JEP! Kids Zwangerschapsboek
  17,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader