Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boeken, Dagboeken en Fotoalbums

Vtech boeken, dagboeken en fotoalbums

Geef je kindje een leuk en educatief boekje van Vtech! Baby- en peuterboekjes van Vtech zien er meestal heel vrolijk en kleurrijk uit. Kijk snel verder voor ons complete aanbod boeken, dagboeken en fotoalbums van Vtech.

Lees meer...

“Mijn eerste woordjes” boekje van Vtech

Regelmatig hebben wij Vtech boekjes in ons assortiment die je kindje helpen om nieuwe woordjes te leren. Een “Mijn eerste woordjes” boekje van Vtech kan in veel gevallen ingesproken tekst afspelen. Meestal kun je het volume zelf regelen. Van Vtech is vaak een boekje verkrijgbaar waarin je kindje allerlei dieren kan bekijken. Drukt je kindje op het plaatje van het dier, dan krijgt het te horen welk geluid dit dier maakt. Zo leert je kindje op een leuke manier allerlei dieren herkennen!

Over Vtech

Vtech is een vrolijk merk van speelgoed. Aangezien kinderen van sprekende kleuren houden, is speelgoed van Vtech heel kleurrijk. Een Vtech baby boekje en ander Vtech speelgoed heeft vrijwel altijd een educatief karakter. Vtech speelgoed helpt je kindje bijvoorbeeld bij het leren van de taal en bij het herkennen van letters en cijfers. Ook leert je kindje de fijne motoriek te ontwikkelen. Naast Vtech boeken, vind je op onze webshop ook ander speelgoed van Vtech. Meestal zijn al onze artikelen van Vtech online te bestellen. Bij Babypark profiteer je van een snelle bezorging en van onze Laagste Prijsgarantie. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel voor je aankoop betaalt. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde artikelen meestal vanavond nog op de post, zodat jij deze morgen al krijgt thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat het Vtech badspeelgoed bij ons op voorraad is.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Vtech Dierenvriendjes Liedjesboek
    16,18 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader