Europe Baby bedden

Europe Baby bedden zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Deze bedden kun je nog jaren gebruiken. Vaak zijn deze gemaakt van massief hout. In de meeste Europe Baby bedden past een matras van 90 x 200 cm. De meeste bedden zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren Lees meer...

Europe Baby bedden met lade

Sommige Europe Baby bedden zijn te bestellen met één of meerdere laden. Het is aan te raden om deze laden erbij te bestellen. Extra opbergruimte is nooit weg. En je benut de beschikbare ruimte zo heel goed. Sommige Europe Baby bedbanken hebben ook een lade.

Europe Baby bedbanken

Europe Baby bedbanken zijn ideaal als je weinig ruimte tot je beschikking hebt. Juist voor een studentenkamer of voor een tienerkamer is een bedbank heel handig. Overdag gebruik je de bedbank als bank en ’s nachts als bed. Bestel vandaag nog een Europe Baby bed of bedbank online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Felix II Peuterbed Mat 70 x 150 cm

  Het Europe Baby Felix II Peuterbed Mat 70 x 150 cm is een kwalitatief MDF meubel wat met verschillende stijlen te combineren is. Het peuterbed maakt de stap naar het grote bed kleiner.

  Normale prijs: 129,99

  Special Price 119,-

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Bedbank 90 x 200 incl. Laden

  De Europe Baby Ralph Bedbank 90 x 200 incl. Laden is een praktische bedbank met drie handige opbergladen. De bedbank wordt geleverd met een uitvalbeveiliging en als uitbreiding is er een trapje verkrijgbaar.

  545,99

  499,-

 • Quick view

  Europe Baby Ralph Bedbank 90 x 200 cm

  De Europe Baby Ralph Bedbank 90 x 200 cm is een praktisch bed en komt in iedere kinderkamer goed tot zijn recht. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF en wordt geleverd exclusief een lattenbodem.
 • Quick view

  Europe Baby Sylt Wit Bed 90 x 200 cm

  Het Europe Baby Sylt Wit Bed 90 x 200 cm is een praktisch en tijdloos bed. Het hoofdbord en voetenbord beschikken over een omlijsting waardoor het net even wat mooier wordt. Het wordt geleverd exclusief lattenbodem en matras.

  143,-

  129,-

4 Resultaten
Trustpilot