Life Time bedden

Geef je kind een prachtig Life Time bed. Veel Life Time bedden zien er heel bijzonder uit. Zo zijn er bijvoorbeeld Life Time boomhutten. Zo’n mooi bed brengt je kind in een andere wereld. Het prikkelt zijn fantasie. Lees meer...

Life Time stapelbed of halfhoogslaper

Wij verkopen ook Life Time stapelbedden en halfhoogslapers. Een halfhoogslaper is ideaal als je onder het bed spullen of gedeeltelijk een ander bed wilt neerzetten. Zowel Life Time stapelbedden als Life Time halfhoogslapers zijn ruimtebesparend. Dat is natuurlijk ideaal.

Life Time Boomhut of Hutbed

De Life Time Boomhut en het Life Time Hutbed  zijn Life Time bedden die lijken op een echte, met planken in elkaar getimmerde hut. De Life Time Boomhut is gemaakt van planken van verschillende kleuren die passen bij het beeld van een boomhut. Het Life Time Hutbed is helemaal witgelakt. Beide bedden zien er fantastisch uit en geven je kind veel comfort en speelplezier.Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. Luxe Lattenbodem

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. luxe lattenbodem beschikt over voldoende opberg ruimte en is ideaal voor als er een vriendje of vriendinnetje blijft logeren. Praktisch in gebruik.
  1.296,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. Rolbodem

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Met Logeerbed Wit Gelakt incl. Rolbodem beschikt over voldoende opberg ruimte en is ideaal voor als er een vriendje of vriendinnetje blijft logeren. Praktisch in gebruik.
  1.241,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Peuterbed Wit 70 x 140 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Peuterbed Wit 70 x 140 cm is een kwalitatief bed wat vervaardigd is van MDF. Het design is Scandinavisch. Het is een bed wat voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen. Het wordt exclusief matras geleverd.
  281,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 120 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief rollattenbodem.
  1.471,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie Luxe

  Met de LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie is erg handig om aan te schaffen omdat het lang met je kind meegroeit. Het bed kan namelijk omgebouwd worden naar verschillende soorten bedden. Elk bed past bij een bepaalde fase van een kind.

  976,-

  925,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed Luxe kan vele jaren mee. Daarnaast over een luxe lattenbodem wat extra comfort biedt. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  683,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee luxe lattenbodems.
  1.384,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Hangout Luxe is een bed met daarboven een speelruimte waar je veel avonturen in kan beleven. Het is een bed wat vele jaren mee gaat.
  2.074,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hemelbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Hemelbed is een basisbed een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een rollattenbodem geleverd. Het hemelbed wordt exclusief matras geleverd.
  710,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  914,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beach House Twijfelaar Bed Wit Gelakt 120 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Beach House Twijfelaar Bed Wit Gelakt 120 x 200 cm is een uniek bed met een dakframe erboven. Het bed is vervaardigd van grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt. Het is om te bouwen.
  1.709,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Rechte Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  969,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm

  Het LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Luxe Family 140 x 200 cm is een praktisch bed waarvan je lang plezier hebt. Het is een bed voor drie personen en wordt geleverd inclusief luxe lattenbodems.
  1.511,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Luxe Schuine Trap is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een schuine trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met luxe lattenbodem.
  969,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Halfhoogslaper Schuine Trap Whitewash is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met rollattenbodem.
  914,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beach House Bed Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Beach House Bed Wit Gelakt is een uniek bed met een dakframe erboven. Het bed is vervaardigd van grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt. Het is om te bouwen naar een ander bed van LIFETIME Kidsrooms.
  1.570,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie

  Met de LIFETIME Kidsrooms 4 in 1 Bedcombinatie is erg handig om aan te schaffen omdat het lang met je kind meegroeit. Het bed kan namelijk omgebouwd worden naar verschillende soorten bedden. Elk bed past bij een bepaalde fase van een kind.
  1.054,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed heeft een erg origineel en tijdloos design. Omdat het van kwalitatief grenenhout is gemaakt heb je er lang plezier van. Het bed wordt geleverd met een rollattenbodem wat bestaat uit 16 latten.
  464,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Stapelbed Rechte Trap

  De LIFETIME Kidsrooms Stapelbed is gemaakt van duurzaam grenenhout. Voorzien van een rechte trap wat zowel links als rechts geplaatst kan worden. Het bed wordt geleverd met twee rollattenbodems.
  1.274,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Basisbed Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Basisbed Luxe heeft een erg origineel en tijdloos desgin zodat je er jarenlang plezier van hebt. Het bed wordt geleverd met een luxe lattenbodem wat bestaat uit 28 latten met onderrugsteun.
  519,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Beach House Bed Luxe Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Beach House Bed Luxe Wit Gelakt is een uniek bed met een dakframe erboven. Het bed is vervaardigd van grenenhout waardoor je er lang plezier van hebt. Het is om te bouwen naar een ander bed van LIFETIME Kidsrooms.
  1.625,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Hemelbed Luxe

  Het LIFETIME Kidsrooms Hemelbed Luxe is een basisbed een een hemelframe. Het is gemaakt van kwalitatief grenenhout en wordt met een luxe lattenbodem geleverd. Het hemelbed wordt exclusief matras geleverd.
  765,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Logeerbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Logeerbed past onder het kajuitbed van LIFETIME Kidsrooms en is eenvoudig onder het bed vandaan te schuiven. Het is een ideale uitbreiding en het kost geen extra ruimte in de slaapkamer.
  277,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed

  Het LIFETIME Kidsrooms Kajuitbed kan vele jaren mee. Daarnaast wordt het bed geleverd met een rollattenbodem. Creëer het bed naar jou stijl om verschillende modules er onder te schuiven die los te bestellen zijn.
  628,-
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot