Life Time bureaus

Maak jouw kind blij met een mooi en superhandig Life Time bureau! De meeste Life Time bureaus zijn heel gemakkelijk aan te passen aan de grootte en de wensen van je kind. Lees snel verder voor de mogelijkheden die een Life Time bureau je kind te bieden hebben!

Lees meer...

Een variatie aan Life Time bureaus

Van Life Time zijn verschillende, kwalitatief hoogwaardige bureaus van grenenhout verkrijgbaar. Een Life Time bureau is meestal in drie verschillende standen te verstellen. Het Life Time kinderbureau groeit als het ware met je kind mee. Ook kan het in drie verschillende hoeken worden gezet (0, 10, 20 graden) zodat het de beste ondersteuning biedt voor wat jouw kind aan het bureau doet. Deze Life Time bureaus zijn meestal beschikbaar in de tinten wit, wit gelakt, whitewash en whitewash gelakt. Het is maar net wat jij het mooiste vindt!

Over Life Time

Life Time is een Deens familiebedrijf dat al sinds 1972 actief is. Inmiddels worden de meubels gemaakt in een ultra-modern machinepark met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers. Het merk groeit met zijn tijd mee en speelt in op de huidige trends, ook op het gebied van milieu. Zo wordt hout gebruikt uit duurzame bosbouw waar voor iedere gekapte boom, anderhalve boom wordt geplant. De afwerking gebeurt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Niet zo gek dus dat het bedrijf ook een Green Environmental Award in de wacht heeft gesleept (2004). In het assortiment van Babypark vind je verschillende mooi producten van dit merk. Jouw gewenste Life Time kinderbureau bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Verstelbaar Met Lade

  Het LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Verstelbaar Met Lade is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  485,-
 • Quick view

  LifeTime Kidsrooms Bureaublad Whitewash

  Het LifeTime Kidsrooms Bureaublad Whitewash beschikt over een groot oppervlak en biedt daardoor voldoende ruimte voor het maken van huiswerk, kleuren, lezen of andere hobby's. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  365,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bureaulade

  De LIFETIME Kidsrooms Bureaulade past onder het in hoogte verstelbare bureau 30255 of 30245. Gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal en is praktisch in gebruik. De lade is voorzien van een stijlvol design.

  88,-

  82,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kast Play & Store Whitewash

  De LIFETIME Kidsrooms Kast Play & Store Whitewash beschikt over voldoende opbergruimte en is in allerlei verschillende combinaties op te bouwen. Verder is de kast multifunctioneel en praktisch in gebruik.
  890,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Verstelbaar Whitewash

  Het LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes waardoor het jarenlang mee gaat. Gemaakt van grenenhout.
  393,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Dubbel Verstelbaar

  Het LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Dubbel Verstelbaar is een praktisch bureau wat met je kindje meegroeit. Het is verstelbaar in drie hoogtes en drie soorten hoeken. Gemaakt van grenenhout.
  458,-
6 Resultaten
Trustpilot