Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bureaus

Life Time bureaus

Maak jouw kind blij met een mooi en superhandig Life Time bureau! De meeste Life Time bureaus zijn heel gemakkelijk aan te passen aan de grootte en de wensen van je kind. Lees snel verder voor de mogelijkheden die een Life Time bureau je kind te bieden hebben!

Lees meer...

Een variatie aan Life Time bureaus

Van Life Time zijn verschillende, kwalitatief hoogwaardige bureaus van grenenhout verkrijgbaar. Een Life Time bureau is meestal in drie verschillende standen te verstellen. Het Life Time kinderbureau groeit als het ware met je kind mee. Ook kan het in drie verschillende hoeken worden gezet (0, 10, 20 graden) zodat het de beste ondersteuning biedt voor wat jouw kind aan het bureau doet. Deze Life Time bureaus zijn meestal beschikbaar in de tinten wit, wit gelakt, whitewash en whitewash gelakt. Het is maar net wat jij het mooiste vindt!

Over Life Time

Life Time is een Deens familiebedrijf dat al sinds 1972 actief is. Inmiddels worden de meubels gemaakt in een ultra-modern machinepark met behulp van deskundige meubelmakers en houtbewerkers. Het merk groeit met zijn tijd mee en speelt in op de huidige trends, ook op het gebied van milieu. Zo wordt hout gebruikt uit duurzame bosbouw waar voor iedere gekapte boom, anderhalve boom wordt geplant. De afwerking gebeurt met milieuvriendelijke lakken en beitsen op waterbasis. Niet zo gek dus dat het bedrijf ook een Green Environmental Award in de wacht heeft gesleept (2004). In het assortiment van Babypark vind je verschillende mooi producten van dit merk. Jouw gewenste Life Time kinderbureau bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak. Wij vinden het belangrijk dat je meteen van je aankoop kunt genieten!

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal babykamer
Filteren

5 producten

Populariteit
 • LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Verstelbaar Met Lade
  485,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Dubbel Verstelbaar
  458,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Bureau Klein Verstelbaar Whitewash
  393,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Bureaulade
  92,- Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader