Manis-h bureaus

Een bureau van Manis-h heeft een mooie, moderne vormgeving en is daarnaast ook heel praktisch. Een bureau van Manis-h heeft in veel gevallen opbergvakken waarin je kind veel spulletjes kwijt kan. Vaak is het bureau gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, zodat je kind nog lang plezier heeft van het bureau. Vrijwel elk Manis-h bureau is uitgevoerd in neutrale kleuren die bij vrijwel elk interieur passen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Manis-h bureaus.

Lees meer...

Een Manis-h kinderbureau monteren

Een Manis-h bureau dien je vaak zelf in elkaar te zetten. Wil je het Manis-h kinderbureau van jouw wensen niet alleen laten bezorgen, maar ook laten monteren? In de meeste gevallen is het mogelijk om meubels tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Over Manis-h

Naast Manis-h bureaus verkopen wij ook meubels en accessoires voor kinderkamers van het Deense merk Manis-h. Alle producten van Manis-h vallen op door de originele en stijlvolle vormgeving. Veel Manis-h meubels en accessoires voor kinderkamers zijn uitgevoerd in prachtige kleuren. Kinderen houden hiervan. Sprekende tinten stimuleren hun verbeeldingskracht en creativiteit. Veel kinderen worden vrolijk van kleur. Manis-h denkt niet alleen aan het heden. Manis-h denkt ook aan de toekomst. Dankzij simpele technieken zijn veel Manis-h meubels aan te passen aan elke fase van je kind. Denk bijvoorbeeld aan een bed met een verwijderbare uitvalbasis. Jouw gewenste Manis-h kinderbureau en eventuele andere meubels bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt. Na het ontvangen van jouw online order nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverafspraak te maken.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Manis-h Bureau

  Het Manis-h Bureau is stevig bureau van Manish welke is voorzien van verschillende opbergvakken. Het is een meubel van kwalitatief MDF waardoor je er jarenlang plezier van hebt.
  299,-
 • Quick view

  Manis-h In Hoogte Verstelbaar Bureau Wit / Beuken

  Het Manis-h In Hoogte Verstelbaar Bureau Wit / Beuken is praktisch in gebruik en geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer. Verder is het stijlvolle bureau is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  349,-
 • Quick view

  Manis-h Bureau Snow White Wit Met Opbergvakken

  Het Manis-h Bureau Snow White Wit Met Opbergvakken is perfect te combineren met andere producten van Manis-h. Verder is het Manis-h bureau gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en is praktisch in gebruik.
  239,-
 • Quick view

  Manis-h Werkblad Voor Hoogbed Snow White

  Het Manis-h Werkblad Voor Hoogbed Snow White is geschikt voor de Manis-h hoogslaper. Het werkblad is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder is het Manis-h werkblad voorzien van een stijlvol design.
  119,-
4 Resultaten
Trustpilot