Life Time boekenkasten

Vul de kinderkamer of tienerkamer aan met een mooi en praktisch Life Time boekenkastje. Een Life Time boekenkast staat heel leuk op de kamer en is daarnaast ook heel handig. De meeste Life Time boekenkasten zijn verkrijgbaar in een witte of white wash uitvoering. Bij een white wash boekenkast van Life Time zijn de nerven en de structuur van het hout nog heel goed zichtbaar. Een boekenkast van Life Time is van goede kwaliteit. In veel gevallen is de kast van grenenhout gemaakt.

Lees meer...

Een Life Time boekenkast combineren

Life Time boekenkasten vormen vaak een onderdeel van een collectie meubels. In dat geval is het mogelijk om naast een Life Time boekenkast ook andere meubels van deze serie te kopen. Het leuke hiervan is dat de meubels mooi bij elkaar passen. Bekijk ons complete assortiment van Life Time om te zien of er meer meubels van dezelfde collectie verkrijgbaar zijn.

Over Life Time

Al ruim 45 jaar lang maakt het Deense familiebedrijf Life Time meubels. Door deze jarenlange ervaring weet Life Time waar goede meubels aan moeten voldoen. Life Time meubels zijn helemaal van deze tijd en zijn met de grootste zorg en toewijding ontworpen en gemaakt. Life Time maakt alleen gebruik van duurzame bosbouw. Dit betekent dat voor elke gekapte boom die voor Life Time meubels worden gebruikt, anderhalve boom wordt geplant. Verder maakt Life Time gebruik van milieuvriendelijke lakken en beitsen. Life Time boekenkasten en andere meubels van Life Time zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak. In veel gevallen is het ook mogelijk om de bestelde meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Nieuw!
  Quick view

  Life Time Deurenset Boekenkast Wit Gelakt

  De Life Time Deurenset Boekenkast Wit Gelakt is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik. De lades van de boekenkast beschikken over soft close en worden geleverd inclusief montage materiaal.
  147,-
 • Quick view

  Lifetime Kidsrooms Softclose Ladeset

  De Lifetime Kidsrooms Softclose Ladeset is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De ladeset is geschikt voor het boekenkast-systeem van Lifetime. Let op: de handgrepen zijn niet bij de lades inbegrepen.
  141,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset Pink

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset Pink is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem 8019 van LIFETIME. Let op: de handgrepen zijn niet bij de deuren inbegrepen.
  147,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset Blackboard

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset Blackboard is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem van LIFETIME 8018. Let op: de handgrepen zijn niet inbegrepen.
  95,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Life Time Ladenset Boekenkast Whitewash

  De Life Time Ladenset Boekenkast Whitewash is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik. De lades van de boekenkast beschikken over soft close en worden geleverd inclusief montage materiaal.
  141,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  353,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  288,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  225,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  168,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Wit Gelakt is praktisch in gebruik. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Het kastelement is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  1.267,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast Met Planken

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast Met Planken is eenvoudig te monteren en is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. De boekenkast is gemaakt van hoogwaardig berk en MDF materiaal.
  168,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem 8019 van LIFETIME. Let op: de handgrepen zijn niet bij de deuren inbegrepen.
  147,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Deurenset White Wash

  De LIFETIME Kidsrooms Deurenset White Wash is op elke plek in de boekenkast te plaatsen. De deurenset is geschikt voor het boekenkast-systeem 8019 van LIFETIME. Let op: wordt geleverd exclusief handgrepen.
  147,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
  435,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Life Time Deurenset Boekenkast Whitewash

  De Life Time Deurenset Boekenkast Whitewash is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik. De lades van de boekenkast beschikken over soft close en worden geleverd inclusief montage materiaal.
  95,-
15 Resultaten
Trustpilot