Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Life Time boekenkasten

Vul de kinderkamer of tienerkamer aan met een mooi en praktisch Life Time boekenkastje. Een Life Time boekenkast staat heel leuk op de kamer en is daarnaast ook heel handig. De meeste Life Time boekenkasten zijn verkrijgbaar in een witte of white wash uitvoering. Bij een white wash boekenkast van Life Time zijn de nerven en de structuur van het hout nog heel goed zichtbaar. Een boekenkast van Life Time is van goede kwaliteit. In veel gevallen is de kast van grenenhout gemaakt.

Lees meer...

Een Life Time boekenkast combineren

Life Time boekenkasten vormen vaak een onderdeel van een collectie meubels. In dat geval is het mogelijk om naast een Life Time boekenkast ook andere meubels van deze serie te kopen. Het leuke hiervan is dat de meubels mooi bij elkaar passen. Bekijk ons complete assortiment van Life Time om te zien of er meer meubels van dezelfde collectie verkrijgbaar zijn.

Over Life Time

Al ruim 45 jaar lang maakt het Deense familiebedrijf Life Time meubels. Door deze jarenlange ervaring weet Life Time waar goede meubels aan moeten voldoen. Life Time meubels zijn helemaal van deze tijd en zijn met de grootste zorg en toewijding ontworpen en gemaakt. Life Time maakt alleen gebruik van duurzame bosbouw. Dit betekent dat voor elke gekapte boom die voor Life Time meubels worden gebruikt, anderhalve boom wordt geplant. Verder maakt Life Time gebruik van milieuvriendelijke lakken en beitsen. Life Time boekenkasten en andere meubels van Life Time zijn online te bestellen via Babypark.nl. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een leverafspraak. In veel gevallen is het ook mogelijk om de bestelde meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...

Filters

Prijs
Soort artikel
Filteren

13 producten

Populariteit
 • LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks
  435,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Deurenset
  147,- Adviesprijs 0,-
 • Lifetime Kidsrooms Softclose Ladeset
  141,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks
  382,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks
  288,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks
  225,- Adviesprijs 0,-
 • LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak
  168,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Filteren

  13 producten

  Populariteit
  Oval loader