Life Time kasten

Life Time kasten hebben over het algemeen een eenvoudig, maar stijlvol ontwerp. Sommige Life Time kasten beschikken niet alleen over legplanken, maar ook over een roede. Dat is natuurlijk handig als je kleding wilt ophangen. Lees meer...

Verschillende kleuren Life Time kasten

Wij verkopen Life Time kasten in verschillende kleuren. Wit blijft natuurlijk een mooie kleur die de kamer lichter en ruimtelijk maakt en ook met veel te combineren is. Kies je voor ‘white wash’, dan zie je onder de laklaag door nog de structuur van het hout. Dit geeft een prachtig effect.

Life Time boekenkasten en nachtkastjes

Meestal hebben wij ook Life Time boekenkasten in ons assortiment, van verschillende formaten. De Life Time boekenkasten hebben meestal dezelfde kleur en stijl als de Life Time kledingkasten. Het is mooi om beide kastjes van dezelfde serie aan te schaffen. Verder verkopen wij meestal ook Life Time nachtkastjes. Zoek jouw gewenste Life Time kasten uit en bestel deze heel eenvoudig via onze webshop.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 3-Deurs Wit Gelakt is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
  1.636,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Nachtkastje Met Lade

  Het LIFETIME Kidsrooms Nachtkastje Met Lade is een praktisch kastje wat handig is om naast een laag bed te zetten. Het wordt geleverd exclusief handgreep, deze dien je er los bij te bestellen.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 3-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 1-Vak biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 2-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 2-Deurs

  De LIFETIME Kidsrooms Kledingkast Draaideur 2-Deurs is een kast met een praktische indeling. Het beschikt over een draaideur en kan aan de linker-en rechterzijde gemonteerd worden. Vervaardigd van kwalitatief grenen.
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 4-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.

  299,-

  287,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks

  De LIFETIME Kidsrooms Boekenkast 5-Vaks biedt de mogelijkheid om er verschillende spullen in op te bergen. Van deze boekenkast heb je jarenlang plezier omdat de kast gemaakt is van kwalitatief grenenhout.
8 Resultaten
Trustpilot