Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Cool Kids nachtkastjes

Een nachtkastje van Cool Kids is een ideale aanvulling voor de tiener- of kinderkamer. Dankzij een nachtkastje van Cool Kids kunnen boeken die voor het slapen gaan gelezen worden, opgeborgen worden en is er ook een plekje voor het neerzetten van de wekker. Veel Cool Kids nachtkastjes zijn wit gelakt. Wit is een tijdloze kleur die je vrijwel overal met gemak mee combineert. Op deze pagina tref je ons ons complete assortiment Cool Kids nachtkastjes aan.

Lees meer...

Opvallende details van Cool Kids nachtkastje

Veel Cool Kids nachtkastjes hebben bijzondere details. Denk bijvoorbeeld aan opvallende, bruine handgrepen. Juist deze handgrepen maken een Cool Kids nachtkastje extra stijlvol. In veel gevallen verkopen wij ook andere Cool Kids meubels in dezelfde stijl en met precies dezelfde handgrepen aan deurtjes en laden. Het is een aanrader om deze meubels te combineren met jouw gewenste nachtkastje. Alle meubels van de tienerkamer of kinderkamer passen dan heel mooi bij elkaar.

Over Cool Kids

Van het merk Cool Kids vind je in onze webshop een uitgebreid assortiment aan bedden en kasten. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Cool Kids en laat je verrassen door de mooie ontwerpen! Onze Cool Kids nachtkastjes en andere Cool Kids meubels zijn online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen jouw bestelde meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wil je de meubels van Cool Kids niet alleen laten bezorgen, maar ook laten monteren? In veel gevallen is het mogelijk om bestelde meubels door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader