Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Life Time nachtkastjes

Life Time nachtkastjes zijn eigentijds en stijlvol. Veel Life Tim nachtkastjes zijn voorzien van één of meerdere ruime laden. In veel gevallen kies je zelf welke handgrepen je aan de laden van het Life Time nachtkastje wilt hebben. Dankzij de softclose geleiding, zijn de laden bijna geruisloos te openen en te sluiten.

Lees meer...

White wash nachtkastje van Life Time

Sommige Life Time nachtkastjes zijn verkrijgbaar in white wash. Bij een white wash uitvoering is de structuur van het hout meestal nog een beetje zichtbaar. Dit geeft een heel mooi effect. Een white wash nachtkastje van Life Time is op een milieuvriendelijke manier gelakt met lak op waterbasis. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Life Time nachtkastjes.

Over Life Time

Life Time staat voor Deens vakmanschap van meubels voor kinderen. Het bedrijf Life Time bestaat al meer dan veertig jaar. Life Time probeert de wereld te zien door de ogen van het kind. Er is veel veranderd in de loop der tijd. Kinderen hebben nu een eigen kamer, de kamers zijn groter en er zijn allerlei trends gekomen en weer verdwenen. Ondertussen is het motto van Life Time nog steeds deze: kinderen hoeven alleen maar te spelen, te ontdekken en plezier te hebben. Met die gedachte in het achterhoofd ontwerpt en maakt Life Time mooie nachtkastjes, bedden, kasten en andere meubels. Hierbij is alleen het beste goed genoeg voor Life Time. Het milieu is belangrijk voor Life Time. Dit deed het bedrijf besluiten om alleen maar hout uit duurzame bosbouw te gebruiken. Bij hout uit duurzame bosbouw wordt voor elke gekapte boom weer anderhalve boom geplant. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Life Time nachtkastje en eventuele andere meubels online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • LIFETIME Kidsrooms Nachtkastje Met Lade
    147,- Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader