Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hydrofiele Luiers

Hydrofiele Luiers

Bamboom hydrofiele luiers

 

Wat onmisbaar is in de babyuitzet zijn hydrofiele luiers. Dit zijn hele grote doeken die voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden. Zo kan je een hydrofiele luier gebruiken als speelkleed, of als onderlegger over een aankleedkussen. In de auto kan je een hydrofiele luier gebruiken als schaduwdoek voor tegen de zon en tijdens een dagje zwembad kan je een hydrofiele luier meenemen om je kinderen af te drogen. Kortom zeer veelzijdig dus! Bij Babypark heb je een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Lees meer...

Van bamboe gemaakte Bamboom hydrofiele luiers

Bamboom heeft hydrofiele luiers in haar collectie die gemaakt zijn van biologische bamboe. Bamboe is zachter dan katoen en neemt veel meer vocht op. De Bamboom hydrofiele luiers zijn dus geschikt voor het afdrogen van je kindje na een wasbeurt of na een dagje strand. Ook zijn de Bamboom hydrofiele luiers licht en ademend, zo kan je je kindje veilig inbakeren. De Bamboom hydrofiele luiers zijn wasbaar op 30°C en worden na elke wasbeurt steeds zachter.

 

Over Bamboom

Het merk Bamboom is opgericht in 2012 door de Nederlandse Pascalle de Jongh die in Italië woont. Bamboom ontwerpt en produceert babyproducten van biologische bamboe. De collectie van Bamboom is te verkrijgen bij Babypark. Op de website vind je de actuele producten van Bamboom. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

6 producten

Populariteit
  • Bamboom Swaddle XL
    24,90 Adviesprijs 0,-
Filteren

6 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader