hydrofiel

Basicline hydrofiele luiers

 

Wat absoluut niet mag ontbreken in de babyuitzet zijn hydrofiele luiers. Met hydrofiele luiers kan je alle kanten op, het zijn doeken die een goede absorberende eigenschap hebben en die je dus kunt gebruiken voor het afdrogen van je kindje. Ook kan een hydrofiele luier op een zonnige dag gebruikt worden als dekentje, of tijdens een voedingsbeurt als spuugdoek. Babypark heeft een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Lees meer...

Basic Basicline hydrofiele luiers

De hydrofiele luiers van Basicline zijn gemaakt van katoen en voelen zacht aan. De Basicline hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in effen kleuren, maar ook met een leuk printje en zijn wasbaar op 30°C. Bij Babypark zijn de Basicline hydrofiele luiers verkrijgbaar in een pakketje van 6 stuks, zo heb je voor de komende tijd alvast een voorraadje in huis. Mocht je na een tijdje de hydrofiele doeken niet meer voor je kindje gebruiken dan kun je ze nog altijd als schoonmaakdoeken gebruiken.

 

Over Basicline

Het merk Basicline produceert producten die eenvoudig zijn in ontwerp en in gebruik zonder extra snufjes. Bij Babypark vind je een grote collectie van Basicline, zo verkopen wij onder ander complete Basicline babykamers, Basicline buggy’s, Basicline dekbedden en Basicline zitverhogers. Op de website vind je alle producten van Basicline. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Basicline Hydrofiel Luiers Wit 2 x 6 Stuks

  De Basicline Hydrofiel Luiers zijn erg handig bij het verschonen van de pasgeboren baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen, wasbaar in de wasmachine. Er worden 2 sets van 6 stuks geleverd.

  15,90

  13,95

 • 2 stuks voor 13,95
  Quick view

  Basicline Hydrofiel Luiers Wit 6 Stuks

  De Basicline Hydrofiel Luiers zijn erg handig bij het verschonen van de pasgeboren baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen, wasbaar in de wasmachine. Het set wordt geleverd met 6 stuks.

  8,95

  7,95

2 Resultaten